Eveniment

Facultatea de Administrare a Afacerilor cu predare în limbi străine din cadrul ASE – FABIZ a lansat un program de masterat pentru studenţii cu abilităţi puternice în matematică, statistică şi econometrie. La catedră vor fi şi profesori străini de la universităţi precum Texas State University sau University of Oxford

Facultatea de Administrare a Afacerilor cu predare în...

Autor: Ramona Cornea

30.08.2023, 17:41 339

Facultatea de Administrare a Afacerilor cu predare în limbi străine (FABIZ) din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) a lansat un nou program de masterat: master in Business Analytics, ce vizează să pregătească studenţii cu abilităţi puternice în matematică, statistică şi econometrie pentru a obţine competenţele necesare pentru a putea răspunde cerinţelor dinamice ale pieţei actuale.

Perioada de înscriere pentru acest program de masterat este între 1 şi 4 septembrie 2023.

„Noul program de masterat Business Analytics oferit de FABIZ ASE deschide noi orizonturi pentru studenţii pasionaţi de analiza datelor şi dornici să devină lideri într-o lume a afacerilor în continuă schimbare. Cu o echipă de profesori de calibru internaţional şi un set captivant de cursuri, absolvenţii acestui program vor fi pregătiţi să aducă inovaţie şi decizii informate în organizaţiile din întreaga lume”, transmite conf. univ. dr. Mihail Buşu, Facultatea de Administrare a Afacerilor cu predare în limbi străine, ASE. 

Programul de masterat Business Analytics vine cu cursuri care pregătesc studenţii să navigheze în lumea complexă a analizei datelor în mediul de afaceri (de exemplu baze de date şi SQL, machine learning, big data tools etc.)

Cu o durată de doi ani, acest program este conceput pentru studenţii cu abilităţi puternice în matematică, statistică şi econometrie, care doresc să-şi aprofundeze cunoştinţele şi să-şi dezvolte competenţele în analiza datelor pentru a influenţa deciziile informate din lumea afacerilor.

Unul dintre elementele de noutate ale acestui program este că personalul didactic este compus din profesori atât de la ASE, cât şi de la unele dintre universităţile sale partenere din lume, precum Texas State University, University of Oxford, Humbolt University of Berlin, University of Glasgow. Fiecare curs este predat de o echipă de doi profesori. 

Absolvenţii programului de masterat în Business Analytics pot lucra în domenii precum: sectorul financiar, tehnologie si telecomunicaţii, consultanţă şi servicii de management sau industriile creative. Reprezentanţii FABIZ susţin că absolvenţii vor fi pregătiţi să îşi aplice cunoştinţele în companii de top din industrii variate precum tehnologie, finanţe, sănătate şi multe altele. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO