Eveniment

Germania, către britanici: Golul din finala Cupei Mondiale din ’66 este valid dacă votaţi să rămâneţi în UE

Cattani/Hulton Archive

Cattani/Hulton Archive

Autor: Ştefan Stan

23.06.2016, 16:50 263

Timp de cinci decenii, Germania şi Anglia s-au contrazis când vine vorba despre golul crucial din finala Cupei Mondiale din 1966: Germania spune că nu a trecut niciodată linia porţii, în timp ce britanicii spun că a trecut.

Bild, cel mai vândut ziar german, are o ofertă pentru britanici, dacă vor vota rămânerea în UE: ”Alegeţi să rămâneţi în UE, iar Germania va accepta că gol-ul a fost valid”.

”Dragi britanici, dacă veţi allege să rămâneţi în UE, şi noi vom accepta golul de pe Wembley”, a scris Bild pe prima pagină joi,

Promisiunea legată de fotbal este una din cele 11 cu care Bild şi-a propus să convingă britanicii să rămână în UE. Ziarul spune că nu va ironiza urechile prinţului Charles, că vor oferi nelimitat personaje negative pentru filmele James bond şi că îşi vor folosi prosoapele de plajă pentru a rezerva şez-longuri pentru britanici (important pentru britanicii care pleacă în concedii în Spania sau Grecia, notează Bild).  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO