Eveniment

Iaşi: După ce Băsescu a fost huiduit, oamenilor nu li s-a mai permis să se prindă în Hora Unirii

24.01.2011, 12:28 21

Câteva sute de poliţişti şi jandarmi au asigurat ordinea, luni,la manifestările de la Iaşi şi a fost pentru prima dată în ultimiiani când oamenilor nu li s-a permis accesul în jurul statuii luiCuza pentru a se prinde în Hora Unirii, măsura fiind luată după ceTraian Băsescu a fost huiduit.

În jurul statuii domnitorului Alexandru Ioan Cuza, la o distanţăde aproximativ zece metri, au fost montate garduri metalice, iar înmomentul în care a început intonarea Horei Unirii oamenii nu aufost lăsaţi să se prindă în horă alături de oficialităţi.

Este pentru prima dată în ultimii ani când se întamplă acestlucru, în anii trecuţi gardurile de protecţie fiind demontatepentru ca oamenii să se prindă în horă.

În Hora Unirii s-au prins Victor Ponta, Crin Antonescu, ElenaUdrea, Gheorghe Flutur şi autorităţile locale. Pentru scurt timps-a prins în horă şi Traian Băsescu.

Imediat după Hora Unirii, preşedintele Traian Băsescu, alăturiceilalţi lideri PDL prezenţi la manifestări s-au retras în hotelulde pe scările căruia au fost ţinute discursurile, în timp celiderii PSD şi PNL Victor Ponta şi Crin Antonescu au rămas în piaţăpentru a discuta cu oamenii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO