Eveniment

Ilie Năstase: Nu o văd oprindu-se aici pe Simona; cele mai multe şanse le are la Roland Garros

Ilie Năstase: Nu o văd oprindu-se aici pe Simona; cele...

Autor: Denis Şchiopu, Mediafax

27.01.2018, 16:53 229

Ilie Năstase este alături de Simona Halep, după a treia finală de Mare Şlem pierdută consecutiv, în ultimul act de la Australian Open, în faţa danezei Caroline Wozniacki.

"A fost un meci disputat. Ca şi cele dinainte pe care le-a jucat Simona. Să pierzi pentru un punct-două, e păcat. Nu putem compara acest meci cu celelalte finale, este altceva. Alt an. Trebuie să o ia de la capăt. Asta se întâmplă în tenis. Când pierzi, când câştigi – o iei de la capăt. Nu o văd oprindu-se aici pe Simona. Cred că cele mai multe şanse le are la Roland Garros: ea e formată pentru jocul acela – ca şi mine, ca şi ceilalţi jucători ai noştri. Au jucat foarte mult... Au fost game-uri lungi, puncte lungi. Nu s-a greşit din prima – iar asta s-a văzut la final. A fost un meci bun. Au jucat aproape trei ore. Dar este păcat", a declarat Năstase pentru ProSport.

Simona Halep a fost învinsă, sâmbătă, scor 6-7 (2), 6-3, 4-6, de daneza Caroline Wozniacki, numărul 2 WTA, în finala de la Australian Open. În urma succesului de la Melbourne, Wozniacki a detronat-o pe româncă şi din fruntea ierarhiei mondiale.

A fost a treia finală de Grand Slam pierdută de Halep, după cele de la Roland Garros, din 2014 şi 2017.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO