Eveniment

Incendiu în centrul Capitalei

Incendiu în centrul Capitalei

Autor: Lucia Efrim - Mediafax, Laura Mitran

11.10.2012, 16:00 2475

Un imobil din strada Tache Ionescu, situată în centrul Bucureştiului, a luat foc, joi, pompierii fiind alertaţi în jurul orei 14.30 şi intervenind cu cinci autospeciale cu apă şi spumă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, incendiul a izbucnit la nivelul acoperişului unei case cu două etaje şi mansardă, suprafaţa afectată fiind de aproximativ de 200 de metri pătraţi.

Casa, fiind una veche, are la parter o farmacie, iar lângă aceasta se află un restaurant (Trattoria Il Calcio), ambele locaţii fiind evacuate de poliţie. Imobilul se află la intersecţia străzilor Tache Ionescu şi Mendeleev, lângă Piaţa Amzei.

Potrivit locuitorilor zonei, imobilul afectat de incendiu e locuit de persoane care nu ar deţine.

Joi, în jurul orei 14.00, din acoperişul casei a început să iasă fum, locuitorii spunând că anterior chiriaşi ar fi turnat smoală în încercarea de a-l izola de intemperii. Smoala prea încinsă ar putea fi cauza izbucnirii incendiului.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii continuau să acţioneze cu apă, din acoperiş încă mai ieşind fum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO