Eveniment

Incendiu violent: Ard recipiente de metal depozitate într-o hală din nordul Piteştiului

Incendiu violent: Ard recipiente de metal depozitate...

Autor: Gabriel Pecheanu

30.03.2024, 16:40 33

Pompierii intervin la un incendiu violent produs la recipiente de metal depozitate într-o hală din nordul Piteştiului, transmite ISU Argeş. Flăcările au afectat şi faţada clădirii.

„Incendiu violent produs la nişte recipiente de metal, depozitate într-o grămadă ce se afla lângă o hală din nordul Piteştiului”, anunţă ISU Argeş.

Pompierii menţionează că incendiu se manifestă cu degajări mari de fum, iar flăcările au afectat şi faţada clădirii.

„În aceste momente este localizat şi se lucrează la lichidarea incendiului. Nu sunt victime”, se menţionează în finalul comunicatului.

Ulterior, ISU Argeş a revenit şi a precizat că au ars substanţe combustibile din găleţile metalice depozitate în grămadă, câteva bazine din plastic de un metru cub şi un perete al halei, construit din panouri sandwich.

La locul intervenţiei au fost trimise şase echipaje de pompieri cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială CBRN şi o ambulanţă SMURD.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO