Eveniment

Jaf armat la o bancă din Sectorul 4 al Capitalei, atacatorul căutat de poliţişti

Jaf armat la o bancă din Sectorul 4 al Capitalei,...

Autor: Firuta Flutur

25.05.2017, 16:32 10122

Un bărbat a jefuit, joi, o sucursală a unei bănci de pe Şoseaua Giurgiului din Capitală şi a fugit cu o sumă de bani, fiind căutat la această oră de poliţişti, potrivit Poliţiei Capitalei.

În jurul orei 14.50, prin apelul 112, a fost sesizat faptul că la o unitate bancară de pe raza Sectorului 4 a intrat un bărbat care, prin ameninţare, a determinat-o pe casieriţă să-i dea banii, după care a plecat, fiind la acaestă oră căutat de către poliţişti, anunţă Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Surse judiciare au declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că este vorba de o sucursală a Băncii Româneşti.

Din primele date, rezultă că bărbatul avea asupra sa o armă pe care nu a folosit-o.

Anchetatorii nu au putut stabili exact, până la momentul transmiterii ştirii, dacă este vorba de o armă reală sau nu, a precizat pentru MEDIAFAX, Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

La ora transmiterii ştirii, poliţiştii fac cercetarea la faţa locului şi audiază martori, pentru a stabili identitatea atacatorului.

Prejudiciul în acest caz urmează să fie stabilit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO