Eveniment

Kaufland investeşte 7,5 milioane de lei în modernizarea şcolilor din România

Advertorial

Kaufland investeşte 7,5 milioane de lei în modernizarea...
23.10.2023, 10:00 157

Kaufland anunţă investiţii de 7,5 milioane de lei în noua campanie „Viitorul începe acum”, o iniţiativă ce îşi propune modernizarea şi tehnologizarea sălilor de clasă din România. Şcolile pot câştiga echipamente şi materiale didactice în schimbul punctelor de pe bonurile de cumpărături de la Kaufland.

Instituţiile de învăţământ din toată ţara sunt invitate să se înscrie în campanie  până pe 28 noiembrie 2023, prin accesarea platformei www.viitorulincepeacum.ro.

În perioada 04 octombrie şi 28 noiembrie 2023, bonurile obţinute în urma cumpărăturilor din magazinele Kaufland pot fi oferite şcolilor care au nevoie de sprijin.

Pentru cei care vor să susţină modernizarea şcolilor, mecanismul campaniei este unul simplu:

  • Fiecare bon de cumpărături de la Kaufland, în valoare de minimum 50 de lei, reprezintă un punct, pe care clienţii îl pot oferi şcolii pe care o susţin. Bonul va acumula puncte extra la achiziţionarea fiecărui produs marcat la raft cu simbolul campaniei.
  • Clientul trimite bonul către şcoală, care îl va înregistra pe platforma www.viitorulincepeacum.ro/, pusă la dispoziţie de Kaufland.
  • Astfel, şcoala acumulează puncte, care ulterior pot fi schimbate în echipamente şi materiale didactice esenţiale: computere, monitoare, piese de mobilier, seturi de laborator, echipamente sportive şi altele.

Campania „Viitorul începe acum” este susţinută şi de partenerul RSystems. Cu ajutorul clienţilor şi al partenerilor, Kaufland îşi propune să facă un pas semnificativ către un mediu de învăţare modern şi bine echipat, care să încurajeze dezvoltarea şi succesul generaţiilor viitoare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO