Eveniment

Konica Minolta aduce BizHub in Romania

20.07.2004, 00:00 21

Producatorul de echipament digital pentru birou Konika Minolta a adus si in Romania prima imprimanta multifunctionala din seria Bizhub, care va inlocui produsele similare din seriile Minolta DiAlta si imprimatnele Konika.
Bizhub C350 este o imprimanta multifunctionala color, cu viteze mari de printare (35 de pagini pe minut alb-negru si 22 de pagini pe minut color), si poate scana documente si poate fi utilizata pe post de copiator. Imprimanta are o memorie interna de 256 MB, pentru accelerarea tuturor proceselor de printare, oferind de asemenea posibilitatea de a crea arhive digitale. De asemenea, echipamentul are functii speciale pentru controlul costurilor de imprimare (reducerea constrastului, a culorilor, pentru a scadea consumul de tonner).
Bizhub este prima serie de produse lansate dupa integrarea celor doua companii. Compania va aduce in Romania in scurt timp si noile produse profesionale, precum Bizhub pro 1050, care a fost lansat la targul specializat Drupa din Germania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO