Licenţa de operare a distribuitorului de medicamente Pharmapharm, suspendată de Agenţia Naţională a Medicamentului

22 iun 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Licenţa de de operare a Pharmapharm, distribuitorul de medicamente care face parte din grupul ungar Gedeon Richter, a fost suspendată de Agenţia Naţională a Medicamentului (ANM) în urma unor „încălcări a practicilor de distribuţie”, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul grupului. Licenţa a fost suspendată din 21 iunie 2018.

„Măsuri de corecţie şi de prevenţie sunt pregătite de personalul Pharmapharm şi vor fi trimise ANM”, potrivit anunţului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
medicamente
, suspendare
, agentie
, licenta
, grup
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide