Eveniment

Liderul PNL, Raluca Turcan: Prin lista guvernului vom vedea autonomia şi buna credinţă a prim-ministrului desemnat

Liderul PNL, Raluca Turcan: Prin lista guvernului vom...

Autor: Cătălina Mănoiu

30.12.2016, 10:46 369

"Prin lista guvernului vom vedea autonomia şi buna credinţă a prim-ministrului desemnat. Aşteptam cu maxim interes lista guvernului, sperăm să avem ca miniştri oameni cu o activitate cunoscută şi feriţi de suspiciuni", spune preşedintele intermar al PNL, Raluca Turcan, citată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Turcan a afirmat că PSD trebuie să propună o echipă care să guverneze în interesul public şi nu în interesul personal al lui Liviu Dragnea.

"Principala responsabilitate a PSD este să vina o echipă care sa guverneze în interes public şi nu în interesul personal al lui Liviu Dragnea. România are nevoie de un guvern competent, european, cu viziune şi ferit de orice fel de vulnerabilităţi. De asemenea, vrem ca noul guvern să respecte angajamentele externe ale României şi să consolideze cooperarea cu partenerii şi aliaţii", a spus Raluca Turcan.

Preşedintele interimar al PNL a spus, însă, că PSD şi-a abandonat deja prevederi importante din programul de guvernare.

"PSD şi-a abandonat deja prevederi importante din programul de guvernare. La dezbaterile din Parlament vom arăta din nou frauda de încredere făcută de acest partid la alegerile din 11 decembrie", a conchis Turcan.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO