Eveniment

Lucian Mihai, partener la biroul local al Linklaters

11.02.2005, 00:00 54

Lucian Mihai, fost presedinte al Curtii Constitutionale, este de la inceputul anului partener in cadrul biroului local al firmei britanice de avocatura Linklaters, una dintre cele mai mari din lume.
Noul nume al biroului local de avocatura al Linklaters este Linklaters Miculiti, Mihai & Asociatii SCA.
Lucian Mihai a ocupat anterior pozitia de senior associate in cadrul casei de avocatura, unde lucreaza din 2002. A facut parte din echipe de consultanta juridica care au lucrat pentru companii internationale cu operatiuni in Romania precum Rank Xerox, Arthur Andersen, Enterprise Oil Explorations, Banca Mondiala, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, Bechtel, PricewaterhouseCoopers, Allied Domecq sau GlaxoSmithKline, dar a asistat si autoritatile romane.
Linklaters este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata consultantei juridice de afaceri din Romania, alaturi de Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen si Musat & Asociatii. Potrivit ultimelor estimari, valoarea acestui segment al pietei de consultanta este evaluat de unii jucatori la 25 - 30 milioane euro pe an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO