Eveniment

MAE: Un român a fost rănit în accidentul feroviar din Barcelona

MAE: Un român a fost rănit în accidentul feroviar din...

Autor: Dana Stanila

28.07.2017, 11:49 73

Ministerul Afacerilor Externe transmite că un cetăţean român a fost rănit în accidentul feroviar produs vineri dimineaţa în Barcelona, din primele informaţii starea lui nefiind una gravă.

Potrivit datelor furnizate agenţiei MEDIAFAX, printre victimele accidentului din Barcelona se află şi un cetăţean român.

Acesta nu a suferit răni grave, susţine aceeaşi sursă.

”Până în prezent autorităţile locale au confirmat existenţa unui cetăţean român printre victimele accidentului. Acesta se află internat într-o unitate spitalicească din Barcelona, prezentând răni uşoare. Oficiul Consular a contactat unitatea spitalicească pentru a obţine informaţii cu privire la situaţia acestuia”, precizează MAE.

Cel puţin 48 de persoane rănite, dintre care cinci în stare gravă, în urma unui incident feroviar în oraşul spaniol Barcelona, informează BBC News online.

Incidentul s-a petrecut în cursul dimineţii de vineri în staţia Francia din centrul oraşului, unde un tren nu a frânat la timp şi a lovit barierele instalate în zona staţiei. Cel puţin 18 persoane au fost transportate la spital, printre cei răniţi fiind şi mecanicul care conducea trenul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO