Eveniment

Monica Niculescu - Caroline Garcia, scor 6-2, 6-2, în primul tur al turneului de la Stuttgart

Monica Niculescu - Caroline Garcia, scor 6-2, 6-2, în...

Autor: Andrei Pal

20.04.2016, 18:59 47

Partida dintre cele două jucătoare a durat o oră şi 11 minute. În primul set, Niculescu a început bine şi a câştigat contra serviciului două din primele trei game-uri ale actului de debut. Imediat, jucătoarea de 28 de ani s-a distanţat la 3-1, iar Garcia nu a mai putut reveni. Românca a mai reuşit un break la scorul de 4-2, reuşind să câştige, din nou, contra serviciului şi şi-a adjudecat setul în game-ul imediat următor, pe propriul serviciu, scor 6-2.

Actul secund a avut cam aceeaşi desfăşurare de evenimente. Niculescu a câştigat game-ul de debut, contra serviciului, dar imediat franţuzoaica a revenit pe tabelă. S-a mers cap la cap până la scorul de 2-2, când românca a reuşit două breakuri consecutive, iar tabela de scor indica 5-2. Niculescu a servit bine în game-ul următor şi a câştigat setul, scor 6-2.

În turul următor, Monica Niculescu o va înfrunta pe jucătoarea din Cehia, Petra Kvitova (26 de ani), ocupanta locului şapte în clasamentul WTA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO