Eveniment

PC ramane solutia imorala, sustine PD

29.11.2005, 17:25 7

Liderul PD Emil Boc a declarat ieri ca prin atacurile repetate la adresa partenerilor din coalitie, "Partidul Conservator isi reconfirma statutul de solutie imorala", uitand ca, fara actualii parteneri de guvernare, ar fi fost in aceeasi barca cu PSD, "lustruind in permanenta pantofii prafuiti ai acestui partid".

Liderul Partidului Democrat a adaugat ca trebuie sa existe o solidaritate din partea partidelor aflate la guvernare, iar criticile repetate ale presedintelui PC, Dan Voiculescu, la adresa partenerilor nu fac bine, "otravind" relatiile din coalitie.

"Se pare ca nu a mai ramas nimeni scutit de apelativul ÇipocritÈ si cred ca acest lucru nu este benefic pentru stabilitatea coalitiei aflate la guvernare", a mai spus Boc. El a mentionat ca PC a ajuns la putere datorita faptului ca Alianta Dreptate si Adevar a castigat alegerile si nu pentru ca a fost alaturi de PSD in campania electorala. "Este o vorba in Transilvania: ", a mai spus seful democratilor Emil Boc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO