Eveniment

Personal român, printre victimele atacului asupra biroului ONU din Afganistan

01.04.2011, 19:34 46

Personal din Norvegia, Suedia şi România se află printrepersoanele decedate vineri în atacul asupra biroului ONU din oraşulafgan Mazar-i-Sharif, a anunţat o sursă neprecizată citată deChannel 4, în pagina electronică, informează Mediafax.

Cel puţin opt membri ai personalului ONU din oraşulMazar-i-Sharif au fost ucişi în urma unui atac asupra biroului lor,comis de manifestanţi care protestau faţă de incendierea recentă aCoranului în Statele Unite.

Naţiunile Unite au confirmat că cel puţin opt dintre angajaţiiONU din Mazar-i-Sharif au fost ucişi de protestatarii care auatacat filiala ONU din acest oraş afgan.

Lal Mohhammed Ahmadzai, purtătorul de cuvânt al poliţiei locale,a anunţat că "opt străini au fost ucişi şi unul este rănit" dupăatacarea filialei ONU din Mazar-i-Sharif.

Şeful Misiunii ONU în Afganistan, Staffan De Mistura, seîndreaptă spre oraşul afgan pentru a se ocupa personal de aceastăsituaţie. Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO