Eveniment

Peste 3.500 de persoane s-a strâns la "întâlnirea publică" organizată de televiziunile Intact

Peste 3.500 de persoane s-a strâns la "întâlnirea...

Autor: Cristina Raduta

19.02.2016, 16:03 170

Peste 3.500 de persoane s-au strâns vineri, la această oră, la 'întâlnirea publică" organizată de televiziunile grupului Intact în piaţa Constituţiei.

Pe scena amenajată în piaţă se află jurnaliştii acestor televiziuni, între care şi directorul general al Antena 3, Mihai Gâdea, care a scandat "Libertate!" şi le-a mulţumit celor prezenţi, spunându-le că fără ei ar fi fost închisă Antena 3.

Majoritatea celor prezenţi sunt vârstnici. "Am venit la protest, pentru că eu sunt om cu experienţă, am 60 de ani şi vreau să înţeleagă toţi hoţii că nu e normal să închidă Antenele", a spus Iordache Dumitru, unul dintre protestatari.

Un incident s-a produs, când un bărbat de aproximativ 60 de ani a început să se îmbrâncească cu jandarmii, strigând "Criminalilor, vă omor!".

Pe scenă a susţinut un recital solistul CRBL.

Pe scenă a urcat şi actriţa Carmen Tănase, care a spus că din 8 martie va fi lansat un nou post TV, care se adresează femeilor . Publicul a aplaudat, oamenii spunând că actriţa poate consta pe ei.

Unii participanţi pleacă, alţii sosesc. "Nu mai stau, că e frig, mă duc să mă îmbrac şi mă întorc", a spus un participant.

Sediile posturilor de televiziune Antena 1 şi Antena 3 trebuie eliberate în cinci zile, respectiv până la sfârşitul acestei săptămâni, inspectorii ANAF prezentându-le notificarea de evacuare pentru a pune în executare sentinţa penală din 2013, potrivit căreia statul a intrat în posesia imobilelor.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO