Eveniment

Peste 50 de persoane protestează la Cluj-Napoca, scandând "Jos Băsescu"

Autor: Mediafax

15.01.2012, 12:54 156

Peste 50 de persoane protestează, duminică, în Piaţa Unirii din municipiul Cluj-Napoca, srtigând lozinici împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi împotriva Guvernului.

Protestatarii, printre care se află şi membri ai PSD şi PNL, s-au adunat în jurul orei 12.00 în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, având steaguri tricolore.

Totodată, protestatarii au pancarte pe care scrie: "Te ştim chior, dar nu şi surd când strigăm salvează SMURD", "Băsescu şi ai lui, criminalii statului", "Ruşine jandarmii bucureşteni".

Persoanele adunate în piaţă strigă "Jos Băsescu", "Jos Guvernul", "Clujule, trezeşte-te", "Nu vă fie frică că Băsescu pică", "Demisia", "Afară, afară, javrele din ţară".

Protestul nu este autorizat, iar în piaţă se află jandarmi care supraveghează manifestarea pentru a nu apărea incidente.
Sâmbătă, aproximativ o sută de persoane s-a adunat în jurul orei 14.00 în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, susţinând că au fost invitate la manifestare prin intermediul reţelei de socializare Facebook.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO