Eveniment

PMB suspendă înscrierile pentru voucherele pentru biciclete până la procesarea tuturor cererilor

PMB suspendă înscrierile pentru voucherele pentru...

Autor: Departamentul Social

25.07.2017, 20:11 524

Potrivit Primăriei Capitalei, până marţi la ora 18.30, oră la care au fost închise ghişeele şi a fost dezactivată adresa biciclisti@pmb.ro, au fost procesate 4.136 de cereri depuse la Centrul de Relaţii cu Publicul, iar pe adresa de e-mail au fost primite peste 14.500 de cereri.

După ce toate cererile vor fi procesate şi vor fi primit număr de înregistrare, se va trece la filtrarea bazei de date pentru înlăturarea înscrierilor multiple.

"În funcţie de numărul total al cererilor validate, vom supune aprobării Consiliului General al Municipiului Bucureşti, în proxima şedinţă, un proiect de Hotărâre prin care să fie suplimentat numărul de vouchere acordat în cadrul acestui program în acest an", arată Primăria Capitalei.

Programul „Biciclişti în Bucureşti” va fi reluat şi în anul următor, iar toţi solicitanţii care au depus cereri în acest an şi nu vor primi vouchere vor rămâne în baza de date a Programului pentru ediţia din 2018, potrivit PMB.

Peste o sută de oameni s-au strâns, marţi, la Primăria Capitalei, pentru a depune cererea de obţinere a unui voucher de 500 de lei pentru biciclete. Printre doritori au fost şi pensionari. Luni, municipalitatea a anunţat demararea programului de încurajare a achiziţiei de biciclete, prin care Primăria Capitalei va acorda 5.000 de vouchere, în valoare de 500 de lei fiecare, locuitorilor Bucureştiului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO