Eveniment

Pompierul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia a murit într-un accident / Arafat: Să nu intrăm în conspiraţii ca să spunem că cineva i-a făcut ceva

Pompierul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia a murit ieri într-un accident / Arafat: Să nu intrăm în conspiraţii ca să spunem că cineva i-a făcut ceva

Autor: Gabriel Negreanu, Mediafax

03.09.2023, 14:26 2508
Pompierul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia în 2020 a murit ieri într-un accident. Arafat: "Din păcate, noi am pierdut un om care rămâne coleg al pompierilor, dar aici nu putem să speculăm" 
 
 

Ieri s-a produs un accident într-un poligonul auto din localitatea Ulmi, unde, potrivit Poliţiei, un bărbat de 50 de ani, care s-ar fi deplasat pe motocicletă alături de un alt bărbat de 60 de ani, s-ar fi izbit de zidul unui gard. Bărbatul de 50 de ani a murit, iar celălalt a primit îngrijiri medicale.

„La sosirea echipajelor de intervenţie două persoane necesitau atenţia echipajelor medicale. Una dintre cele două persoane a intrat în stop cardio-respirator, au fost aplicate manevrele de resuscitare de către echipajele medicale, ulterior fiind declarată decedată de către medicul prezent”, a anunţat ISU Dâmboviţa.

Bărbatul decedat ar fi Bogdan Georgian Puşcoi, fost şef în cadrul ISU Dâmboviţa şi ofiţerul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia în anul 2020.

"Ca să facem puţină lumină, să nu intrăm în conspiraţii ca să spunem că cineva i-a făcut ceva, vreau să fac câteva precizări: domnul colonel era la prima lecţie pe motocicleta, era cu instructorul pe motocicletă, fără cască, din ce am înţeles, nu ştiu dacă e adevărat. A accelerat şi a intrat într-un perete. Deci nu l-a lovit nimeni, nu a intrat nicio maşină în el. Din păcate, noi am pierdut un om care rămâne coleg al pompierilor, dar aici nu putem să speculăm", a spus Raed Arafat în timpul conferinţei de presă de duminică, cu referire la moartea pompierului.

Citiţi articolul integral pe Mediafax.ro 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Power Summit’24
AFACERI DE LA ZERO