Eveniment

Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, despre excluderea lui Mihai Chirica: Nu a făcut o greşeală atât de gravă să fie exclus

Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, despre...

Autor: Cătălina Mănoiu

22.02.2017, 12:16 73

„Eu nu pledez pentru excluderea colegilor din PSD, indiferent cum îi cheamă. Din PSD poţi fi exclus doar dacă ai greşit grav. Inabilitatea de a se adresa publicului larg înainte să se adreseze conducerii partidului nu este o greşeală atât de gravă care să atragă excluderea după părerea mea”, a declarat preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan.

Întrebat dacă Mihai Chirica ar trebui să ăşi piardă funcţia de conducere din PSD,Oprişan a spus că acest lucru va fi stabilit în CEX şi de organismele statutare ale partidului.

Întrebat dacă a împărtăşit opiniile exprimate de Chirica şi dacă transmis partidului, Marian Oprişan a refuzat să dea un răspuns.

„Nu despre asta era vorba. (…) În orice familie, întâi discuţi în familie şi dacă nu se mai poate rezolva nimic atunci ajuni la divorţ, la tribunal sau la notariat”, a spus Oprişan.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO