Eveniment

Prima Conferinţă Internaţională a Şcolilor Britanice, ţinută la Bucureşti

Prima Conferinţă Internaţională a Şcolilor...
25.03.2014, 11:28 231

Şcoala Britanică din Bucureşti (BSB) a organizat săptămâna trecută în Capitală prima Conferinţă COBIS (Consiliul Internaţional al Şcolilor Britanice), pe teme de marketing, dezvoltare şi admitere, potrivit unui comunicat de presă BSB.

Peste 50 de delegaţi din 19 ţări, inclusiv reprezentaţi de la cinci instituţii de învăţământ din România, au ascultat discursurile invitaţilor BSB, experţi în domeniile social media, marketing şi dezvoltare. Principalele subiecte dezbătute au fost social media pentru şcoli, branding, relaţiile dintre absolvenţi şi etapele procesului de admitere în instituţiile de învăţământ. 

“A fost o oportunitate importantă pentru administratorii şcolilor care îmărtăşesc aceeaşi viziune de a se întâlni şi discuta problemele, succesurile şi posibilităţile cu care avem de-a face în lumea modernă a educaţiei internaţionale”, a declarat Simon Lambert, directorul de PR, Marketing şi Admitere al BSB.

Şcoala Britanică din Bucureşti (BSB) este un membru acreditat al COBIS (Consiliul Şcolilor Britanice Internaţionale) şi a fost înfiinţată în anul 2000 ca o instituţie de învăţământ internaţional de elită, oferind acces la o educaţie britanică de înaltă calitate.

Şcoala dispune de un corp didactic internaţional, foarte performant, profesorii titulari fiind vorbitori nativi de limba engleză. BSB are, în prezent, peste 400 de elevi înscrişi în ciclul primar şi secundar şi deţine un campus modern în nordul capitalei, fiind de asemenea recunoscută de Ministerul Educaţiei din România. Pentru mai multe detalii: www.britishschool.ro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO