Eveniment

Programul şcolilor se modifică: Pentru organizarea alegerilor, elevii vor învăţa online în perioada 25-29 septembrie

Programul şcolilor se modifică: Pentru organizarea...

Autor: Gabriel Pecheanu

23.09.2020, 11:46 202

Elevii vor învăţa on-line în perioada 25-29 septembrie, a decis Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Măsura este luată în contextul organizării alegerilor locale de duminică.

„Activitatea didactică ce presupune prezenţa fizică a elevilor şi a cadrelor didactice în cadrul unităţilor de învăţământ preuniversitar în care sunt organizate secţii de votare pentru desfăşurarea alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului secţiilor de votare administrat de Autoritatea Electorală Permanentă, se suspendă începând cu data de 25.09.2020 până la data de 29.09.2020 inclusiv. (...) Activităţile didactice prevăzute se vor relua începând cu data de 30.09.2020 cu respectarea tuturor condiţiilor de siguranţă şi igienă sanitară”, a decis CNSU.

Potrivit hotărârii, activităţile didactice vor fi desfăşurate în sistem on-line, conform metodologiilor specifice aprobate la nivelul Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

Decizia CNSU a fost luată în contextul organizării alegerilor locale din 27 septembrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO