Eveniment

Raed Arafat vine mâine la ZF Live, la ora 10.00

Raed Arafat vine mâine la ZF Live, la ora 10.00
14.02.2013, 19:26 152

Vineri la ZF Live, de la ora 10 00 vine Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii pentru a dezbate cea mai acută problemă din sănătate: de ce pacienţii sunt nemulţumiţi cu toate că finanţarea sistemului public s-a dublat în ultimii şase ani, unde se duc banii, câtă eficienţă va aduce achiziţia centralizată a echipamentelor medicale şi medicamentelor pentru spitale, cum poate fi încurajat sectorul privat de sănătate, ce intenţii are Ministerul Sănatăţii pentru eficientizarea cheltuielilor în sistemul public de sănatate şi ce se va întampla cu spitalele închise în 2011.

Sistemul de sănătate este la răscruce în acest moment. De la intenţia de a sparge Casa de Asigurări şi a trece banii publici în administrarea a zece companii private, care a fost pusă pe masă la sfârşitul anului 2011, acum s-a pus problema interzicerii finanţării furnizorilor privaţi de către Casa de Asigurări de Sănătate. Care este calea cea mai bună? Trebuie o nouă lege pentru sănătate sau sunt destule ajustări ale actualului pachet legislativ ?

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO