Eveniment

Ruby Tuesday s-a extins sub cupola Mall-ului

11.09.2003, 00:00 26

Lantul de restaurante de origine americana Ruby Tuesday a inaugurat, ieri, cel de-al doilea restaurant din Romania, la etajul al doilea al complexului Bucuresti Mall.
Desi respecta in totalitate reteta Ruby Tuesday, noul restaurant este mult mai mic ca dimensniuni decat cel inaugurat in luna noiembrie a anului trecut, in zona pietei Alba Iulia.
Reprezentantii Ruby Food Company Impex, care detine franciza asupra marcii lantului american in Romania, nu au dorit sa comenteze in legatura cu noua investitie.
Primul restaurant a necesitat o investitie de un milion de dolari, iar planurile companiei vizau deschiderea a inca cinci-sase locatii in urmatorii doi ani.
Inspirat dintr-o melodie a trupei rock Rolling Stones, Ruby Tuesday este pozitionat intre fast food si restaurantele elegante si are o acoperire, la nivel mondial, de aproximativ 600 de restaurante.
Piata romaneasca a devenit atractiva pentru lanturile internationale, prin intrarea unor companii ca McDonald's, KFC, Gregory's si Everest.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO