Eveniment

Simona Halep: Glezna nu ştiu cum rezistă. Am vrut să joc aici indiferent ce s-ar fi întâmplat.

Simona Halep: Glezna nu ştiu cum rezistă. Am vrut să...

Autor: Claudiu Giurgea

09.06.2017, 11:19 138

Pe lângă şansa câştigării primului turneu da Mare Şlem din carieră, Halep va lupta în faţa Jelenei Ostapenko şi pentru a-şi asigura primul loc în clasamentul mondial, poziţie pe care va urca în cazul unei victorii în finala programată sâmbătă, de la 16:00.

"Glezna nu ştiu cum rezistă, simt durerea în timpul meciului, dar nu îmi pasă, nu mă gândesc la asta. Să fiu în finală este o fericire, sunt fericită, mândră, partea psihică m-a ajutat mult la acest turneu la toate meciurile şi astăzi în setul trei. În setul doi am fost puţin căzută psihic, dar apoi a fost bine. Sunt bine, sunt bucuroasă şi doar vreau să rămân concentrată. M-am speriat în privinţa gleznei, pentru că mi-au spus că este ceva rupt, nu ştiam ce înseamnă. Dar am refuzat să accept că nu pot juca şi m-am recuperat rapid datorită gândirii pozitive. Am vrut să joc aici indiferent ce s-ar fi întâmplat. Mă simt bine pe teren şi simt că jocul meu a fost puternic astăzi şi pe parcursul turneului şi sper că în finală va fi mai puternic. Am nevoie de asta", a declarat Halep într-o conferinţă de presă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO