Eveniment

Trafic rutier restricţionat pe DN73 Piteşti - Râşnov, din cauza unui incendiu

Trafic rutier restricţionat pe DN73 Piteşti - Râşnov,...

Autor: Mihaela Gradinaru, Firuta Flutur

07.07.2016, 13:43 130

Incendiul a izbucnit, joi, la o locuinţă din localitatea Fundata, flăcările extinzându-se rapid la alte două locuinţe învecinate şi la o anexă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, la locul incendiului se intervine cu patru autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD pentru a acorda asistenţă unui bătrân de 72 de ani, care a suferit arsuri pe antebraţul drept şi soţiei acestuia, în vârstă de 68 de ani, care a suferit un atac de panică.

Centrul Infotrafic din cadrul IGPR a informat că traficul rutier pe DN73 Piteşti — Râşnov este întrerupt în zona localităţii Fundata, la kilometrul 93, pentru a permite pompierilor să intervină în vederea stingerii incendiului. În jurul orei 13.00, traficul a fost reluat pe un fir în zona localităţii Fundata, în jurul orei 13:00.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO