Eveniment

Tudor Sişu, fost membru al formaţiei La Familia, a fost prins în Bucureşti, la domiciliul unui prieten

Tudor Sişu, fost membru al formaţiei La Familia, a fost prins în Bucureşti, la domiciliul unui prieten
09.10.2011, 12:40 1201

Tudor Sişu a fost prins de poliţişti duminică dimineaţă, artistul aflându-se la un prieten al său, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române, Christian Ciocan.

Potrivit lui Ciocan, Tudor Sişu nu a opus rezistenţă.

El a fost dus iniţial la Poliţia Capitalei, iar apoi va fi transferat la un penitenciar.

Tudor Sişu a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru consum şi deţinere de droguri, pedeapsă din care va executa efectiv aproximativ un an, instanţa supremă pronunţându-se definitiv, joi, în acest dosar.

Potrivit deciziei de condamnare, cântăreţul a primit patru ani de închisoare, din care va avea de executat 32 de luni (două treimi) datorită bunei purtări. Din cele 32 de luni i se va scădea perioada în care a stat în detenţie, respectiv aproximativ un an şi jumătate, a explicat, pentru Mediafax, avocatul Mihnea Stoica.

Astfel, Sişu va avea de executat mai mult de un an de închisoare.
Minuta deciziei a fost comunicată Biroului de Urmăriri din Poliţia Capitalei pentru a fi pusă în executare, dar poliţiştii nu l-au găsit pe Sişu la domiciliu, astfel că el a a fost dat în urmărire sâmbătă.

În această cauză, Tudor Sişu a fost condamnat iniţial de Tribunalul Prahova, decizia acestei instanţe fiind menţinută la Curtea de Apel Ploieşti şi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO