Eveniment

Un cântăreţ cunoscut pentru participarea la "The Voice" Mexic a fost ucis în Chicago

Un cântăreţ cunoscut pentru participarea la "The...

Autor: Letitia Provian

20.06.2016, 09:32 156

Biroul de Medicină Legală al Cook County a confirmat că Alejandro "Jano" Fuentes în vârstă de 45 de ani, a murit sâmbătă. Acesta a fost împuşcat de trei ori în cap joi seară în afara Şcolii Tras Bambalinas School, din sud-vestul oraşului Chicago.

Atacul s-a petrecut la mai puţin de o săptămână de la tragica moarte a cântăreţei americane cu origine româneşti Christina Grimmie, care a obşinut locul trei în competiţia The Voice SUA. Potrivit autorităţilor, un bărbat a împuşcat-o pe aceasta în timp ce cântăreaţa semna autografe după un concert susţinut în oraşul Orlando, statul Florida. Ulterior, bărbatul s-a sinucis.

Alejandro Fuentes se afla în maşină alături de prietenii săi, iar un bărbat înarmat i-a comandat dintr-o dată lui Fuentes să iasă din maşină şi l-a împuşcat. Potrivit poliţiei, nu există suspecţi ai atacului. Postul de televiziune WGN a precizat că poliţiştii investighează dacă incidentul a fost o încercare de a fura autovehiculul sau un jaf.

Prietenii lui Fuentes din Chicago au declarat că au ţinut un priveghi şi o slujbă pentru cântăreţ la studioul său din Chicago, duminică seară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO