Eveniment

Vie Vin Murfatlar se relanseaza pe piata vinarsurilor

04.03.2004, 00:00 24

Producatorul de vinuri Vie Vin Murfatlar a anuntat ieri ca s-a relansat la sfarsitul anului trecut pe piata vinarsurilor dupa o pauza de aproape un an cauzata de necesitatea reinnoirii stocurilor de distilat de vin care se folosesc pentru producerea vinarsurilor. Vinarsul este denumirea romaneasca pentru brandy si este o bautura alcoolica obtinuta exclusiv din distilat de vin imbatranit in contact cu lemnul. "Inainte sa iesim de pe aceasta piata aveam o cota de 75% pe care vrem sa o recastigam odata cu aceasta relansare care a urmat unei campanii de rebranduire a marcii. Noul vinars se gaseste deja pe piata sub numele de Zaraza", spune Ionut Dobronauteanu, vicepresedintele Vie Vin Murfatlar. El afirma ca noul produs este unul premium si menit sa concureze cu produsele de import mai scumpe gen Metaxa.
Conform unor estimari neoficiale piata vinarsurilor a atins anul trecut 170.000 de sticle si o valoare de 2 milioane de euro.
Pe piata, Vie Vin Murfaltar va concura si cu Jidvei si Vincon Vrancea care produc si ei la randul lor vinarsuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO