Eveniment

Voucherele Rabla pentru electrocasnice s-au dat mai repede ca pâinea caldă: Bugetul de 14 milioane de lei s-a epuizat în 5 minute

Voucherele Rabla pentru electrocasnice s-au dat mai repede ca pâinea caldă: Bugetul de 14 milioane de lei s-a epuizat în 5 minute

Autor: Răzvan Botea

26.11.2021, 11:50 518

La doar 5 minute după ce a demarat prima etapă a programului Rabla pentru electrocasnice, bugetul de 14 mil. de lei alocat acestei etape a fost epuizat, potrivit Mediafax, care citează Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM). Un utilizator care, pe site-ul AFM dedicat programului Rabla pentru electrocasnice, încerca să înregistreze un voucher cu valoarea de 400 de lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare având cel puţin noua clasă energetică E primea, al ora 11:00 mesajul „Error: Bugetul alocat programului a fost epuizat!”

De asemenea, pe pagina principala a site-ului amintit apare, în jos paginii informarea că bugetul de 14 mil. de lei al programului a fost epuizat complet.

Începând de vineri, la ora 10:00, persoanele fizice au putut să se înscrie în prima etapă a programului, pentru maşini de spălat rufe, maşini de spălat vaase şi frigidere.

Următoarea etapă, cea rezervată pentru televizoare, laptopuri şi tablete începe pe 3 decembrie, iar ultima, pentru aparate de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoare pe 10 decembrie.

Pentru maşini de spălat rufe şi vase, aparate de aer condiţionat, frigidere, televizoare şi uscătoare de rufe statul oferă vouchere în valoare de 400 de lei, pentru aspiratoare vouchere de 200 de lei, pentru laptopuri vouchere în valoare de 500 de lei şi pentru tablete vouchere de 300 de lei.

 
AFACERI DE LA ZERO