Fonduri UE

BT: Beneficiarii proiectelor europene nu au o viata prea usoara

13.05.2010, 10:47 21

Solicitantii de fonduri UE trebuie sa treaca atat pe laconsultant, cat si pe la banca inca din faza de idee de proiect,pentru a fi siguri ca dosarul va fi aprobat si creditat.
"
Europa iti da, dar nu iti baga si in traista. Beneficiariiproiectelor europene nu au o viata prea usoara. De aceea, BTincearca sa simplifice accesul acestora la banii europeni. Suntempe drumul cel bun. De la lansarea platformei de solutii pentrubeneficiarii proiectelor europene, BT finanteaza un proiect la 2-3zile, in aceasta perioada avand in lucru proiecte de aproape 200mil. lei", a declarat Leonard Cornoiu, directorul departamentuluiPrograme Europene, Banca Transilvania (BT), in cadrul connferintei"Cum sa iei bani de la UE? Invata de la firmele care au primitfinantare europeana" organizat de ZF la Timisoara in colaborare cuBanca Transilvania, CEC Bank, EximBank si casa de avocaturaBostina&Asociatii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO