Info

(P) Burse în valoare de 115.000 euro la programul WU Executive MBA Bucharest, oferite de Ziarul Financiar şi WU Executive Academy

(P) Burse în valoare de 115.000 euro la programul WU...

Autor: Publicitate

15.02.2023, 13:19 211

În noul context global dominat de incertitudine economică, schimbări şi inovaţii, există o necesitate acută de lideri care să fie la curent cu cele mai recente tendinţe din industrie şi care să poată sprijini companiile şi echipele prin perioadele de transformare. Pentru a face provocărilor tot mai complexe din business, mulţi manageri investesc în dezvoltarea lor profesională prin participarea la un program de educaţie executivă (EMBA).

Ziarul Financiar şi WU Executive Academy oferă 7 burse la programul Executive MBA Bucharest, aflat în top 40[1] cele mai bune programe de educaţie executivă din lume şi singurul din România care beneficiază de tripla - acreditare internaţională - EQUIS, AMBA şi AACSB.

Executive MBA Bucharest este prezent în România de peste 15 ani şi deţine o comunitate de peste 450 de alumni. Programul este oferit de WU Executive Academy, parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa şi a doua cea mai bună universitate din ţările vorbitoare de limbă germană. Cu o reputaţie de peste 100 de ani în domeniul educaţiei manageriale, WU este una dintre cele sub 1% şcoli de afaceri triplu acreditate (EQUIS, AMBA şi AACSB).

Programul se adresează candidaţilor cu minim 5 ani de experienţă managerială şi este recunoscut pentru profesorii de renume internaţional, aplicabilitatea cursurilor, oportunităţile de networking şi cele trei module internaţionale desfăşurate în Austria şi SUA. Anul trecut, WU EMBA Bucharest a înregistrat cel mai mare număr de înscrieri (39 de manageri şi antreprenori), iar cererile au fost mai mari decât numărul de locuri disponibile, ceea ce a reprezentat un record istoric pentru activitatea programului. 

Studenţii de EMBA provin din industrii variate, de la IT, finanţe, comerţ, la FMCG, domeniul medical, energie, servicii, transporturi, agricultură, construcţii/inginerie, educaţie sau avocatură. Studenţii au vârsta medie de 39 de ani, dintre care 15 ani de experienţă profesională şi 8 ani de experienţă de leadership. Ponderea bărbaţi/femei în cadrul unei clase este de 66% - 34%.

Noua serie de EMBA va începe în luna noiembrie 2023 şi se va desfăşura pe parcursul a 16 luni, în regim part-time, oferind cursanţilor posibilitatea de a-şi continua activitatea profesională. Programul cuprinde 14 module, care încorporează noţiuni esenţiale de management general şi leadership global, dar şi noi domenii de interes, cum ar fi transformarea digitală, business analitytics sau change management. Cursanţii au ocazia să lucreze cu profesori de la universităţi de afaceri prestigioase din întreaga lume printre care IE, ESADE (Spania), Frankfurt School of Finance & Management (Germania) sau Carlson School of Management (USA).   

Conform statisticilor, aproximativ 70% dintre studenţii de EMBA ai universităţii WU avansează în carieră după absolvirea cursurilor. Mai mult, aceştia devin membri pe viaţă ai reţelei globale de alumni WU Executive Club, prin intermediul căreia au acces la oportunităţi exclusive de carieră, networking cu lideri internaţionali, invitaţii la evenimente de afaceri alături de multe alte beneficii.  

Distribuţia burselor oferite de Ziarul Financiar şi WU Executive Academy la programul Executive MBA Bucharest este următoarea:

 

  • 1 bursă de 27.000 EUR
  • 2 burse de 17.000 EUR
  • 4 burse de 13.500 EUR

 

Înscrierile pentru burse au loc în perioada 13 februarie – 5 iunie 2023 şi se fac prin completarea aplicaţiei online. Aplicaţiile vor fi selectate de o comisie de examinare compusă din reprezentanţi ai WU Executive Academy şi reprezentanţi ai Ziarului Financiar, iar anunţarea beneficiarilor se va face în data de 26 iunie 2023  pe www.zf.ro şi în ediţia print a Ziarului Financiar.

Informaţii complete despre burse şi înscrieri sunt disponibile pe: www.zf.ro/ExecutiveMBA.  

 

 

 


[1] Conform Financial Times EMBA Ranking 2022.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO