Info

(P) Danubius Exim lanseaza UNICA imprimantafiscalamobila din Romania – DATECS FMP-10

(P) Danubius Exim lanseaza UNICA imprimantafiscalamobila...

Autor: Publicitate

29.08.2014, 17:06 85

Danubius Exim areplacerea a vainformaasupralansariiuneisolutiiunicepepiata din Romania: imprimantafiscalamobila Datecs FMP-10.

Imprimantafiscalamobila FMP-10esteunica din toatepunctele de vedere, atatprinfelul de comunicatie, cat sidatoritafaptului ca a fostadaptatapentru a corespundecerintelor legislative din Romania, prin  adaugareaunuiafisaj client. FMP-10 estedotata cu Bluetooth sioferautilizatoruluilibertatea de a alegedintr-o multime de echipamentecomplementare in functie de bugetsinecesitati, deoareceimprimantapoatefunctiona cu toatesistemele de operare mobile: iOS, Android si Windows CE. In momentul de fata, imprimanta FMP-10 esteavizata cu aplicatia Fiscal Print, cepoate fi descarcata din App Store pentrudispozitive cu iOS, urmand ca in curandsa fie disponibilasi in Google Play pentru echipamente cu Android.

DATECS FMP-10 poateemiteatatbonurifiscale, cat sinefiscale ( ex. chitantebancare) sipoate fi utilizataintr-un numar mare de activitatiprecumvanzarile door-to-door, unitatialimentaremicisimedii, servicii de curierat rapid, servicii de parcare, bilete la concerte, darsivanzari in cadrulunuimagazin mare pentruspargereacozilor la casierii.

 “Ne bucuram ca efortuldepus de echipeleDanubius Exim, Datecs darsi al partenerilorlocali s-a concretizat in lansareaunuiprodusunicpepiata din Romania, astfelincatneputemmandri cu faptul ca vomofericlientilor DATECS in Romania avantajul de a fi primiice au acces la o astfel de solutieinovatoare la noi in tara. De asemenea, impreuna cu imprimanta FMP10 am lansatsi site-uldedicatpentrusolutii mobile, undeputetivedeaaplicabilitateatuturorsolutiilor DATECS in domeniulmobilitatii”, a declaratdomnul Velin Ganev, director adjunct Danubius Exim.

La 20 de ani de la infiintareaDanubius Exim, compania in continuare “Gandestespreviitor” siabordeazanoidirectii de dezvoltare, propunandsolutii complete siinovatoare care sacorespundanevoiloractuale de pepiata de retail.

In cazul in care doritiinformatiisuplimentaredespreimprimanta FMP10, varugamsa ne contactati la adresa de email office@danubius-exim.ro sau la numerele de telefon 021-224 55 24 / 021-224 55 25 – Velin Ganev sau Emilian Lungu.

Informatiigenerale

Compania a fostinfiintata in anul 1994, sieste des identificata ca DATECS in Romania. Danubius Exim estereprezentant al firmei Datecs inca din 1996 si al firmeiIngenico din 2007. In prezentcompaniaopereaza la nivel national in domeniulechipamentelorfiscale, fiindsicelmai mare furnizor din Romania pentruechipamente de plati – POS bancar, echipamenteperifericesiechipamente unattended.

Despre DATECS:

Compania DATECS a fostinfiintata in anul 1990 de ungrup de cercetatori din cadrulAcademiei de Stiinte din Bulgaria. In prezentestecelmai mare furnizor de echipamentefiscale din Europa, produsele sale fiindvandute in peste 80 tari din lume, numarandprintreclientiisaicompanii de renumeprecum Apple, WallMart, Lowe etc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO