Info

(P) Joberty – o platformă unică pentru profesioniştii IT soseşte în România

(P) Joberty – o platformă unică pentru...

Autor: Publicitate

24.05.2022, 09:00 2737

Bucureşti, 24 mai 2022Joberty, o platformă online de joburi în domeniul IT care pune în legătură angajatori şi candidaţi într-un ecosistem transparent, şi-a început de astăzi, în mod oficial, activitatea în România. Fiind o platformă unică, Joberty permite angajaţilor din companiile IT să îşi împărtăşească experienţa de lucru, candidaţilor să găsească un loc de muncă care se potriveşte nevoilor lor, iar firmelor IT să găsească candidaţi potriviţi pentru locurile lor de muncă. Scopul este acela de a crea combinaţia perfectă de candidaţi şi companii din industria IT.

Prin această abordare, Joberty oferă comunităţii în ansamblul său posibilitatea de a-şi forma o imagine mai detaliată asupra eticii şi culturii activităţii companiilor IT, sporind astfel transparenţa comunităţii IT, care este într-o permanentă evoluţie.

Platforma înfiinţată în 2019 a fost rapid recunoscută ca un proiect cu un potenţial excepţional, care tinde să se extindă pe pieţe din întreaga lume.

„Misiunea noastră la Joberty este aceea de a spori transparenţa procesului de recrutare în comunitatea IT şi de a-i ajuta pe profesioniştii IT să ia decizii mai bune în cariera lor. Scopul nostru este să consolidăm căutarea şi găsirea locurilor de muncă în sectorul IT. Am optat pentru piaţa românească, deoarece circumstanţele sunt destul de asemănătoare cu cele din Europa de Sud-Est, în ceea ce priveşte dimensiunea, nevoile grupului ţintă şi provocările de transparenţă cu care se confruntă comunitatea IT. Având peste 50 000 de profesionişti IT înregistraţi în Serbia şi Croaţia, suntem bucuroşi să implementăm cele mai bune practici ale noastre şi în România”, a declarat Nikola Mijailović, fondatorul platformei Joberty.

Pe pieţele din Serbia şi Croaţia, unde platforma funcţionează de trei ani, companiile au recunoscut deja numeroasele avantaje pe care le aducem – de la numeroasele declaraţii din partea candidaţilor, care citează Joberty ca fiind sursa lor de informaţii privind locurile de muncă, până la factorii declanşatori pentru luarea deciziei de a aplica pentru un job anume, pe baza impresiilor pe care le citesc pe platformă. De asemenea, companiile declară că cei mai relevanţi candidaţi provin de la Joberty.

Mai multe informaţii privind platforma Joberty pot fi găsite aici.

 

Joberty Technologies:

Joberty Technologies (Joberty) este o platformă online înfiinţată în august 2019 ca un start-up. Scopul platformei este acela de a permite angajaţilor din companiile IT să îşi împărtăşească experienţa de lucru, candidaţilor să găsească un loc de muncă în industria IT, iar firmelor IT să găsească candidaţii potriviţi pentru locurile lor de muncă. Scopul platformei este acela de a o extinde în regiune, dar şi pe alte continente, mai ales pe pieţele americane.

Mai multe informaţii despre Joberty pot fi găsite aici.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO