Info

(P) M247, unul dintre cei mai importanţi furnizori de conectivitate din România şi Europa îşi extinde în 2019 reţeaua de infrastructură pe toate continentele

(P) M247, unul dintre cei mai importanţi furnizori de...

Autor: Publicitate

14.11.2018, 08:00 856

M247, furnizorul de servicii de conectivitate şi infrastructură de internet cu cea mai rapidă dezvoltare din Europa, America de Nord şi Asia, este un partener de încredere atât pentru IMM-uri, cât şi pentru companii de talie mare din diverse domenii.

Compania are în portofoliu ca şi clienţi giganti din industria internaţională de IT, Telecomunicaţii, Advertising sau Gambling. Furnizarea de servicii de conectivitate M247 se extinde pe nişe specializate pentru opt industrii diferite: Financiar, Sănătate, E-commerce, Media, Gambling, Inginerie, Software şi Startups. 

“Funcţionarea optimă a unui business depinde de factori diverşi din mediul intern şi extern al companiei, iar un element definitoriu în peisajul antreprenorial este calitatea conectivităţii la internet şi a infrastructurii oferite de furnizorul de reţea contractat. Pe lângă partea de conectivitate, care trebuie să fie la cea mai înaltă calitate, business-urile trec printr-un proces laborios când vine vorba despre alegerea partenerului pentru servicii de hosting şi securitate a datelor.

Expertiza tehnică de peste 10 ani a M247, activitatea derulată pe piaţa din Europa şi din lume, garantează o calitate ridicată a tuturor serviciilor pe care le oferim.

Prezenţa noastră în peste 30 de locaţii de pe 3 continente demonstrează existenţa unei reţele solide, capabilă de expansiune. De aceea în 2019 intenţionăm să ne extindem reţeaua în alte 10 locaţii noi, acoperind Africa, Australia, America Centrală şi America de Sud.”, afirmă Paul Pintiliescu, CEO M247.

Reţeaua M247 acoperă Europa, America de Nord şi Asia, răspunzând eficient nevoilor de business şi obiectivelor de viitor setate de companiile care decid să investească în platforme scalabile, servere virtuale sau servere dedicate, găzduire cloud, servicii de colocare sau centre de date.

Reţeaua globală M247 în 2018:

Compania a iniţiat modernizări ale reţelei din 10 GB în 100 GB, a adus inovaţii pe partea de automatizare a serviciilor IaaS, iar în prezent dezvoltă o soluţie de SD-WAN şi extinde serviciile Cloud. Focusul principal rămâne însă, pe centre de date green, având în vedere că între 3 şi 4 % din energia globală este consumată de către centrele de date, dar şi pe acoperirea globală a infrastructurii.


M247 continuă şi în 2019 să inoveze cu pasiune piaţa de Centre de Date din România şi să ofere suport 24/7/365 tuturor clienţilor. Anul viitor companiile de pe piaţă vor continua să pună accent puternic pe tehnologii ecologice şi  inovative susţinute prin fonduri europene.

În acest context, M247 a finalizat o investiţie de 1,5 milioane Euro în cel de-al doilea centru de date pe care îl deţine în ţara noastră. Esenţial de menţionat este că M247 deţine 2 centre de date de ultimă generaţie, care sunt printre cele mai ecologice din Europa, reprezentând un model de urmat pentru oricare alte centre de date.

Inovaţia M247, care are un impact pozitiv la nivel ecologic, constă în faptul că 60% din răcirea centrului de date are la bază aerul proaspăt  sau răcire adiabatică (proces care are la baza proprietăţile termodinamice naturale ale apei), în afara lunilor de vară când sunt temperaturi de peste 30 de grade. De asemenea compania exclude răcirea prin aer condiţionat pe bază de freon.

Odată cu planurile de extindere a reţelei globale pe fiecare continent, şi numărul angajaţilor va creşte. Momentan M247 are peste 300 de angajaţi în 5 birouri care se extind în mod constant. Planurile de viitor presupun o dublare a numărului de angajaţi şi o expansiune pentru care s-a alocat un spaţiu de birouri de aproximativ 2000 mp. De asemenea managementul M247 ia în considerare extinderea companiei şi într-un alt pol IT din România - Cluj, Iaşi sau Timişoara.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi https://www.m247.ro
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO