Info

(P) Noul ecosistem Samsung Galaxy S23 surprinde scena MWC 2023 prin experienţe epice, inovaţie şi sustenabilitate

(P) Noul ecosistem Samsung Galaxy S23 surprinde scena MWC...

Autor: Publicitate

28.02.2023, 08:00 504

Mobile World Congress (MWC) este un eveniment fanion în industria de tehnologie din Europa şi reprezintă momentul în care cei mai mari jucători din lume prezintă şi lansează tehnologii inovatoare, care îmbunătăţesc viaţa utilizatorilor.

În fiecare an, companiile se întrec în a stabili noi standarde în piaţă prin produsele şi serviciile cu care reuşesc să inoveze. În 2023, evenimentul de la Barcelona se desfăşoară în perioada 27 februarie – 2 martie, iar pasionaţilor de tehnologie li se pregătesc surprize de proporţii.

Samsung este în centrul atenţiei la MWC, cu atât mai mult cu cât în acest an lansează cele mai performante produse şi servicii pe care le-a dezvoltat până acum, precum Galaxy S23 Ultra şi Galaxy Book3 Ultra.

Vizitatorii se pot bucura în premieră de experienţe epice datorită ecosistemului Samsung Galaxy S23, construit mai mult ca oricând pe principii solide precum inovaţia şi sustenabilitatea.

Cum transformăm tehnologia într-o soluţie cât mai convenabilă, care să le ofere oamenilor mai multe posibilităţi pentru a face ce-şi doresc? Aceasta este întrebarea care rămâne constant în topul priorităţilor Samsung atunci când dezvoltă noi produse.

Samsung deblochează următorul nivel

Smartphone-ul este un produs care s-a dovedit deja de neînlocuit în vieţile oamenilor, însă tehnologia din spatele unui anumit model şi instrumentele cu care acesta este echipat fac diferenţa când vine vorba de posibilităţile fără limite pe care le aduce utilizatorilor.

Cei care ajung la standul Samsung de la MWC 2023, situat în Sala 3 a Fira Barcelona Gran Via, vor putea observa că noua serie Galaxy S23 întruchipează angajamentul producătorului faţă de inovaţia de top în industrie, prin surprinderea de conţinut epic şi crearea de noi experienţe, totul cu un design mai ecologic.

Seria Galaxy S23 a fost gândită pentru a redefini aşteptările utilizatorilor faţă de un smartphone premium. Această serie are avantajul celei mai avansate tehnologii mobile pentru a vă aduce lumea, viaţa, în prim plan.

Mai mult decât un smartphone, orice model din seria Galaxy S23 vine cu capabilităţi foto-video sporite, mai pregătit pentru experienţe de gaming imersive sau pentru maximizarea productivităţii în viaţa de zi cu zi.

Este camera profesională de zi cu zi a creatorului de conţinut, lumea captivantă a gamerului în continuă mişcare sau biroul antreprenorului de oriunde s-ar afla. Seria Galaxy S23 a fost concepută pentru realitatea prezentă şi nu numai, pentru a ajuta oamenii să-şi ducă pasiunile mai departe.

Două lumi de inovaţie Samsung Galaxy s-au ciocnit şi au dat naştere unei categorii superioare de tehnologie, cunoscută sub numele de Galaxy S23 Ultra. Compania a integrat ADN-ul de performanţă şi productivitate al familiei Galaxy Note cu inovatoarea cameră a seriei S, pentru a crea cel mai performant smartphone din portofoliul său.

Noul senzor Adaptive Pixel de 200MP permite o fotografiere spectaculoasă, chiar şi pe timp de noapte, pentru a împărtăşi orice moment inedit din viaţa noastră la calitate maximă. Cu o baterie de 5.000mAh cu durată mai mare şi un procesor creat exclusiv pentru Samsung „Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy” cu cea mai rapidă procesare grafică mobilă din lume, Galaxy S23 Ultra oferă cea mai bună experienţă de gaming.

La fel ca Samsung Galaxy Note, Galaxy S23 Ultra deblochează noi modalităţi de productivitate cu S Pen încorporat. Iar designul său, care utilizează mai multe materiale reciclate – precum plastic, aluminiu şi sticlă – decât orice smartphone Samsung Galaxy de până acum, oferă un impact semnificativ pentru oameni şi planetă.

Seria Galaxy S stabileşte standardul pentru cea mai bună experienţă de smartphone premium, avându-l în frunte pe Galaxy S23 Ultra. Este cel mai bun dispozitiv al prezentului, pregătit pentru tot ceea ce va aduce viitorul.

Alte două produse de referinţă pe care Samsung le lansează la MWC 2023 sunt Galaxy S23+ şi Galaxy S23, care redefinesc experienţa seriei Samsung Galaxy S, adaptându-se diferitelor cerinţe şi stiluri de viaţă, pentru a-i ajuta pe oameni să-şi ducă pasiunile şi experienţele la următorul nivel.

De la streaming şi gaming, până la crearea de conţinut, totul este îmbunătăţit prin îmbinarea optimă de funcţii pentru a se potrivi nevoilor individuale. Asta înseamnă mai multă putere pentru îndeplinirea oricărui task, o cameră multifuncţională pentru a surprinde momentul perfect şi diferite dimensiuni de display, deoarece o singură dimensiune nu se potriveşte tuturor.

Un ecosistem revoluţionar

Noua serie Galaxy S23 stă în centrul standului Samsung de la MWC 2023, însă nu este nici pe departe singura surpriză cu care sunt aşteptaţii vizitatorii celui mai mare târg de tehnologie mobilă din Europa.

Întreaga experienţă Samsung la Barcelona a fost gândită drept una epică, oferind inclusiv demonstraţii cu privire la performanţele superioare de foto-video cu care vine echipată noua seria Galaxy S23, dar mai ales modelul Galaxy S23 Ultra. Aici, utilizatorii pot testa funcţionalităţi precum performanţa pe timp de noapte sau experienţa high-resolution a camerei.

Totodată, Samsung a amenajat o zonă de gaming pentru pasionaţii de jocuri, prin care dovedeşte oricui vrea să treacă la următorul nivel de ce este în stare un dispozitiv cu un chipset mai rapid, cu o baterie mai rezistentă şi cu un ecran optimizat în funcţie de momentul zilei.

Un alt colţ al standului de la MWC 2023 este dedicat unor alte produse de referinţă lansate acum de Samsung, mai exact seria de dispozitive Galaxy Book3, care duce productivitatea la următorul nivel.

La baza inovaţiei Samsung Galaxy Ultra se află experienţa conectată prin intermediul ecosistemului Galaxy extins. Vizitatorii pot explora funcţiile conectate fără probleme, de la telefon la computer, cu noul Galaxy Book3 Ultra, care oferă flexibilitate rapidă pe mai multe dispozitive, ecrane şi sisteme de operare.

Totodată, universul Samsung la MWC 2023 vine şi cu dispozitive de tip smart şi IoT, adunate sub umbrela experienţei SmartThings. Participanţii pot descoperi, de asemenea, cele mai bune servicii Samsung, cu demonstraţii de instruire a somnului cu ajutorul Samsung Health pe Galaxy Watch5, Samsung Wallet şi conectarea şi controlul dispozitivelor de acasă cu SmartThings.

De asemenea, aceştia pot explora opţiunile de personalizare nesfârşite disponibile pe dispozitivele Galaxy cu One UI 5.1 sau direct pe încheietura mâinii, printr-o multitudine de opţiuni ale curelelor de ceas.

Inovaţiile Samsung la MWC 2023 depăşesc graniţele propriului stand, întrucât compania crede în colaborarea deschisă cu parteneri de top din industrie pentru a crea cele mai bune experienţe pentru clienţii săi.

Datorită acestei abordări, vizitatorii vor putea găsi brandul Samsung la diferite standuri partenere pe tot parcursul MWC din acest an. Participanţii pot vizita Android Avenue pentru a afla despre materialele ecologice utilizate în seria Galaxy S23, pot personaliza notificările sonore pe smartphone-urile Galaxy şi chiar pot face selfie-uri direct de pe dispozitivele Galaxy Watch5 expuse.

Samsung va face, de asemenea, parte din standul Qualcomm (Hall3, 3E10), unde vizitatorii pot vedea performanţa de top a Galaxy S23 Ultra, prezentând noul Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy.

Standul de display Samsung (Hall 2, 2K40) va demonstra durabilitatea sticlei ultra subţiri (UTG) de la Samsung, utilizată pe Galaxy Z Fold4. Vizitatorii pot experimenta, de asemenea, direct display-ul Dynamic AMOLED 2X, clar şi viu, utilizat pe seria Galaxy Book3.

Toate aceste inovaţii ale Samsung au la bază un principiu care ghidează din ce în ce mai mult deciziile şi parcursul companiei, şi-anume sustenabilitatea. Preocuparea furnizorului de inovaţie pentru designul ecologic şi pentru o amprentă negativă redusă pe întreg ciclul de viaţă al produselor face ca sustenabilitatea să reprezinte unul dintre principalii piloni ai brandului.

 

Cu sustenabilitatea în ADN

Toate noile inovaţii standard ale seriei Galaxy S23 sunt înglobate într-un design izbitor care promovează angajamentul Samsung în materie de sustenabilitate.

Seria Galaxy S23 încorporează acum materiale reciclate pe mai multe componente ale dispozitivului faţă de ​​orice alt smartphone Galaxy precedent şi este construită pentru a rezista cu o capacitate de durabilitate şi reparaţie sporită, făcându-l fiabil şi pentru anii următori.

La stand, participanţii pot afla despre noul angajament al Samsung privind conceptul său de „Everyday Sustainability” şi pot vedea o instalaţie de artă captivantă compusă din mai multe generaţii de dispozitive din seria S reciclate.

Samsung a integrat dezvoltarea durabilă în nucleul brandului său, astfel încât acordă o atenţie sporită întregului lanţ de producţie şi încearcă să reducă impactul asupra mediului, precum şi consumul de resurse.

Sub misiunea denumită Samsung Galaxy for the Planet, compania s-a angajat ca până în 2025 să reducă amprenta asupra mediului a producţiei telefoanelor Galaxy.

Compania vrea să realizeze această performanţă prin încorporarea în producţie a materialelor reciclate, prin eliminarea completă a plasticului din ambalaje, prin diminuarea consumului de energie al dispozitivelor, dar şi prin optimizarea ciclului de viaţă.

Recent, Samsung a anunţată că extinde suportul software pentru telefoanele Galaxy la patru ani pentru actualizările de sistem şi cinci ani pentru cele de securitate.

Mai mult, producătorul susţine consumatorii care îmbrăţişează economica circulară prin programe precum Galaxy Upcycling at home, prin care îşi pot transforma telefoanele vechi în dispozitive IoT, Certified Re―Newed, prin care pot cumpăra dispozitive Samsung „recondiţionate” şi în stare perfectă de funcţionare, cât şi prin programe de tip Trade―In.

Până în 2030, Samsung vrea ca 50% din plasticul utilizat în produsele sale să încorporeze răşină reciclată, urmând ca acest procent să ajungă la 100% până în 2050. Este interesant de ştiut că modelul Galaxy Z Fold4 a fost deja proiectat astfel încât să încorporeze plastic reciclat din plase de pescuit uzate şi alte deşeuri marine.

Odată cu noua serie Samsung Galaxy S23, compania a crescut masa totală şi varietatea materialelor reciclate utilizate, precum aluminium, sticla şi altele. Producătorul a creat un ambalaj fără plastic, doar din hârtie reciclată, iar sustenabilitatea se extinde pas cu pas în fiecare dintre activităţile şi procesele Samsung.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO