Info

(P) Solutiile fotovoltaice premium AEG intra pe piata din Romania

Autor: Publicitate

15.02.2023, 07:00 1659

Desi cunoscuta in Romania mai mult pentru produsele electrocasnice de calitate, compania germana AEG are experienta in sisteme solare de peste 40 de ani, iar acum intra oficial si pe piata din Romania cu solutii fotovoltaice premium.

Inovaţiile responsabile AEG care se remarca astăzi şi ajută la construirea unui viitor mai bun sunt aici pentru tine prin soluţiile fotovoltaice definite prin calitate, durabilitate, design si garanţie extinsă a produselor de pana la 20 ani.

AEG aduce in Romania panouri fotovoltaice performante cu un design atractiv, precum si invertoare de calitate superioara cu un stil elegant şi o gamă largă de putere care acoperă toate exigentele instalaţiilor rezidenţiale si comerciale. În combinatie cu acumulatorii AEG cu tensiune ridicata, poti realiza o independenţă energetica eficienta.

SOLSOL s.r.o (Cehia) este distribuitor oficial pentru Europa Centrală, de Est şi Ţările Baltice, iar partenerul oficial al SOLSOL in Romania este Symtech Sun SRL.

Prezentarea oficiala va avea loc in 17.03.2023 la Hotel Hilton - Sibiu, iar participantii vor beneficia de preturi promotionale. Inscrierile se fac la adresa de email pv_aeg@symtechsun.com.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO