Info

(P) Ziarul Financiar şi WU Executive Academy oferă burse în valoare de 115.000 euro la programul WU Executive MBA Bucharest

(P) Ziarul Financiar şi WU Executive Academy oferă...
07.02.2022, 16:16 322

Nevoia de a gestiona noile provocări ale mediului global de business, cum ar fi procesul de transformare digitală sau rupturile din lanţul de aprovizionare, determină tot mai mulţi manageri să urmeze un program de Executive MBA, cu scopul de a-şi perfecţiona abilităţile. Aşa se face că, în ultimii doi ani, Executive MBA Bucharest oferit de şcoala austriacă WU Executive Academy s-a bucurat de un număr record de participanţi.

Pentru a susţine cât mai mulţi executivi talentaţi să beneficieze de o experienţă educaţională de top, Ziarul Financiar şi WU Executive Academy oferă 7 burse de studiu în valoare totală de 115.000 euro la programul WU  EMBA Bucharest, care va începe în luna noiembrie 2022.

Având o tradiţie de peste 15 ani, programul de Executive MBA oferit de WU Executive Academy este cel mai important program de tip EMBA din Europa Centrală şi de Est. Acesta beneficiază de prestigioasa triplă acreditare internaţională – EQUIS, AMBA şi AACSB, deţinută de mai puţin de 1% din şcolile de afaceri din lume. De asemenea, este clasat pe locul 34 mondial în cadrul Financial Times EMBA Ranking 2021. În România, programul are o comunitate de peste 400 de alumni.

WU EMBA Bucharest este recunoscut pentru criterii precum profesorii de renume internaţional, aplicabilitatea cursurilor, oportunităţile de networking şi cele trei module internaţionale. La acestea se adaugă şi suportul tehnic pus la dispoziţia cursanţilor (tabletă de ultimă generaţie, accesul on-line la biblioteca WU etc.), exclusivitatea studiilor de caz internaţionale folosite în cadrul modulelor şi discuţiile interactive cu alumni, prin organizarea de webinarii.

Programul va începe în luna noiembrie şi se va desfăşura pe parcursul a 16 luni, în regim part - time. Acesta cuprinde 14 module, care încorporează noţiuni esenţiale de management general şi leadership global, dar şi noi domenii de interes, cum ar fi transformarea digitală, business analitytics sau change management. Cursanţii au ocazia să lucreze cu profesori de la universităţi de afaceri prestigioase din întreaga lume printre care IE, ESADE (Spania), Frankfurt School of Finance & Management (Germania) sau Carlson School of Management (USA).   

În 2020 şi 2021, WU EMBA Bucharest a înregistrat recorduri consecutive de participanţi, cu 33 de manageri şi antreprenori înscrişi, în ciuda contextului pandemiei. În ultimul an, vârsta medie a studenţilor a crescut de la 36 la 38 de ani, iar odată cu aceasta, şi experienţa managerială s-a mărit de la 7 la 9 ani.  

Conform statisticilor, aproximativ 70% dintre studenţii de EMBA ai universităţii WU avansează în carieră după absolvirea cursurilor. Mai mult, aceştia devin membri pe viaţă ai reţelei globale de alumni WU Executive Club, prin intermediul căreia au acces la oportunităţi exclusive de carieră, networking cu lideri internaţionali, invitaţii la evenimente de afaceri alături de multe alte beneficii.  

WU Executive Academy este parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa şi a doua cea mai bună universitate din ţările vorbitoare de limba germană. WU se bucură de mai bine de 100 de ani de o reputaţie excepţională în calitate de furnizor de educaţie în domeniul managerial.

Distribuţia burselor oferite de Ziarul Financiar şi WU Executive Academy la programul Executive MBA Bucharest este următoarea:

·         1 bursă de 27.000 EUR

·         2 burse de 17.000 EUR

·         4 burse de 13.500 EUR

Înscrierile pentru burse au loc în perioada 1 februarie – 25 mai 2022 şi se fac prin completarea aplicaţiei online. Aplicaţiile vor fi selectate de o comisie de examinare compusă din reprezentanţi ai WU Executive Academy şi reprezentanţi ai Ziarului Financiar, iar anunţarea beneficiarilor se va face în data de 16 iunie 2022 pe www.zf.ro şi în ediţia print a Ziarului Financiar.

Informaţii complete despre burse şi înscrieri sunt disponibile pe: www.zf.ro/ExecutiveMBA

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO