Info

(P) WU Executive Academy şi Ziarul Financiar oferă burse în valoare de peste 100.000 EUR pentru managerii şi antreprenorii români care doresc să urmeze un program de Executive MBA

(P) WU Executive Academy şi Ziarul Financiar oferă...

Autor: Ştefan Stan

03.03.2020, 16:06 530

WU Executive Academy, parte a Vienna University of Economics and Business (WU) - cea mai mare universitate de business din Europa, în parteneriat cu Ziarul Financiar, oferă burse în valoare de peste 100.000 EUR pentru programul de EMBA pe care universitatea austriacă îl organizează în Bucureşti. Prezent pe piaţa românească din 2006, programul WU Executive MBA Bucharest este singurul program triplu acreditat (EQUIS, AACSB şi AMBA) din România şi se situează constant în topurile celor mai bune programe de Executive MBA din ţară.

Programul va începe pe 11 noiembrie 2020, acesta desfăşurându-se pe parcursul a 16 luni, în Bucureşti, în regim part-time, ceea ce le oferă studenţilor posibilitatea de a nu renunţa la locul de muncă. Studenţii vor beneficia de trei module internaţionale, în Austria şi SUA, dar şi de expertiza profesorilor de la cele mai prestigioase universităţi internaţionale: IE - Spania, Frankfurt School of Finance - Germania şi Carlson School of Management – USA. Executive MBA Bucharest se adresează managerilor cu o experienţă de minim 5 ani în domeniu şi care au înregistrat un progres solid în carieră.

“Continuăm şi anul acesta tradiţia burselor oferite de WU Executive Academy în parteneriat cu Ziarul Financiar, însă, pentru a susţine un număr cât mare managerii şi antreprenorii talentaţi, am suplimentat numărul de burse de la una la şapte. Aceastea se adresează tuturor celor interesaţi de programul nostru de EMBA, cu condiţia să întrunească regulile de înscriere. Aşteptăm cu entuziasm aplicaţiile participanţilor din acest ana declarat Adriana Georgescu, Program Manager al programului Executive MBA Bucharest.

Distribuţia burselor anul acesta este:

  • 1 bursă de 25.000 EUR
  • 2 burse de 15.000 EUR
  • 4 burse de 12.000 EUR

Înscrierile pentru burse au loc în perioada 2 martie – 3 mai şi se fac prin completarea aplicaţiei online. La finalul acesteia veţi primi un email, pe care trebuie să îl păstraţi în inbox, în care vi se vor cere completarea a 5 paşi:

  1. Informaţii generale despre dvs.
  2. Informaţii despre studiile absolvite
  3. Informaţii despre experienţa profesională
  4. Confirmarea aplicaţiei
  5. Trimiterea documentelor pe email
    1. Scrisoarea de motivare
    2. 2 scrisori de recomandare
    3. Copie de pe diploma originală împreună cu foaia matricolă
    4. Traducere autorizată a diplomei şi a foii matricole în engleză sau germană
    5. CV-ul în limba engleză
    6. O fotografie tip paşaport în format digital;
    7. O copie a paşaportului / CI;

Toate acestea vor fi trimise la adresa de e-mail emba-buc@wu.ac.at. Aplicaţiile vor fi analizate de o comisie formată din reprezentanţi ai WU Executive Academy şi ai Ziarului Financiar. Fiecare candidat trebuie să vină la interviu cu dosarul fizic şi cu documentele în original. Beneficiarii burselor de studiu vor fi anunţaţi în ediţia print a Ziarului Financiar din data de 22 mai 2020.

Mai multe informaţii despre înscriere puteţi găsi pe www.zf.ro/ExecutiveMBA.

WU Executive Academy este parte a parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa şi a doua cea mai bună universitate din ţările vorbitoare de limba germană. WU se bucură de mai bine de 100 de ani de o reputaţie excepţională în calitate de furnizor de educaţie în domeniul managerial. Portofoliul educaţional al WU Executive Academy include programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, certificări universitare, programe corporate, dar şi diverse seminarii, fiind unul dintre principalii furnizori de educaţie executivă din Europa Centrală şi de Est. 

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO