Info

XTB devine brokerul cu una dintre cele mai accesibile game de produse financiare din România după eliminarea comisionului pentru acţiuni şi ETF-uri cu deţinere

Advertorial

XTB devine brokerul cu una dintre cele mai accesibile...

Autor: Irina Cristescu

14.10.2020, 09:00 940

În ultimul an, investitorii români ne-au comunicat din ce în ce mai mult dorinţa lor de a diminua comisionul la tranzacţionarea de acţiuni şi ETF-uri. În calitate de lider de piaţă pe segmentul de pieţe externe şi din poziţia de companie pentru care fidelizarea şi satisfacţia clienţilor sunt esenţiale, am făcut toate eforturile interne pentru a putea implementa această măsură, eliminând comisioanele definitiv. Cu alte cuvinte, XTB a devenit, primul broker cu prezenţă locală în România care oferă 0% comision la tranzacţionarea cu acţiuni cu deţinere şi ETF-uri cu deţinere, pentru un rulaj lunar de până la 100.000 Euro.

Consolidarea poziţiei de lider de piaţă, pe segmentul nostru de activitate, oferirea unei opţiuni de tip one-stop-shop traderilor români şi creşterea nivelului de educaţie financiară în domeniul pieţelor de capital prin lărgirea accesului la tranzacţionare, sunt alte considerente pentru care am luat această decizie.

Odată cu implementarea acestui beneficiu, XTB devine casa de brokeraj cu una dintre cele mai accesibile şi diversificate game de produse financiare de pe piaţa locală (peste 4.700 de instrumente financiare, potrivite pentru o plajă largă de profiluri de investitori, atât CFD-uri pe Indici, Mărfuri, Acţiuni, ETF-uri, Perechi Valutare şi Criptomonede, cât şi Acţiuni şi ETF-uri cu deţinere).

Accesul facil la această varietate de instrumente printr-un singur click, în aceeaşi platformă online, le permite acum investitorilor români să pună în aplicare strategii complexe de investiţii, să realizeze o diversificare corespunzătoare a portofoliului şi un management eficient al riscului, toate acestea putând face diferenţa între succes şi eşec în investiţii. Cei interesaţi pot testa inclusiv cu bani virtuali noua ofertă.

În prezent, XTB oferă comision de 0% pentru peste 2.000 de acţiuni cu deţinere, listate la 16 dintre cele mai mari burse la nivel mondial, inclusiv New York Stock Exchange, London Stock Exchange, Bolsa de Madrid, Börse Frankfurt şi Warsaw Stock Exchange. În plus, peste 200 de ETF-uri, inclusiv din domeniul mărfurilor, industriei imobiliare şi obligaţiunilor, sunt, de asemenea, oferite de XTB cu comision de 0%. Mai mult, XTB poate introduce instrumente noi în ofertă la cererea clienţilor, dacă acestea îndeplinesc anumite condiţii de lichiditate.

Anunţul vine în contextul parteneriatului de imagine pe care XTB l-a realizat cu José Mourinho, unul dintre cei mai performanţi manageri de fotbal din lume şi de două ori câştigător al UEFA Champions League.

Avertisment cu privire la riscuri: CFD-urile sunt instrumente complexe şi au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 79% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacţionează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luaţi în considerare dacă înţelegeţi modul în care funcţionează CFD-urile şi dacă vă puteţi permite să vă asumaţi riscul ridicat de a vă pierde banii.


Articolele de tip advertorial publicate pe site-ul www.zf.ro sunt marcate cu (P), Advertorial, Articol cu continut publicitar sau Opinia specialistului

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO