Media & Advertising

Andreea Esca şi Florin Călinescu, invitaţi la "După 20 de ani" - GALERIE FOTO

Andreea Esca şi Florin Călinescu, invitaţi la "După 20 de ani"

Autor: Pro TV

28.11.2010, 13:36 24

Au acceptat PROvocarea de a Gândi Liber şi au crezut înPROMisiunea lor. Ne-au arătat că putem să câştigăm şi ne-au văzutca pe nişte Învingători.

În ediţia din 28 noiembrie a emisiunii "După 20 de ani" difuzată de Pro Tv începând cu ora10:00, invitaţii lui Cristian Leonte au fost Andreea Esca şi FlorinCălinescu.

În ajunul sărbătorii naţionale a României şi a împlinirii a 15ani de Pro Tv, cele două vedete au rememorat modul în care s-avăzut societatea românească din platourile acestei televiziuni, darşi felul în care istoria ţării s-a împletit, în tot acest timp, cuistoria de cincisprezece ani a Pro Tv.

Florin Călinescu este de părere că, după 1 decembrie 1995, prinPro Tv, "a apărut o agora, o piaţă", în care vocea omului simplu seputea auzi cu tărie. "Noi şi telespectatorii am făcut cevaîmpreună, acela era un loc în care oamenii puteau să aibă curaj, săgândească liber", crede şi Andreea Esca.

"In media, Pro Tv a fost o revoluţie", mai spune Andreea Escadespre momentul în care a rostit pentru prima dată: "Bună seara,România! Bună seara, Bucureşti!". Revedeţi emisiunea "După 20 de ani", transmisă duminică la ProTV, pe www.stirileprotv.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO