Media & Advertising

Ce televiziuni se bat pentru drepturile TV din Liga I

Ce televiziuni se bat pentru drepturile TV din Liga I

Autor: Mediafax

10.03.2011, 19:30 30

TVR, Antena 1, Romtelecom şi RCS&RDS auachiziţionat caietul de sarcini pentru vânzarea drepturilorTV ale partidelor din Liga I, a declarat,joi, pentru MEDIAFAX, vicepreşedintele Ligii Profesioniste deFotbal, Alexandru Boc.

" Astăzi (joi, n.r.), a expirat termenul pentru cei care doreausă cumpere caietul de sarcini al licitaţiei. Caietul a fostcumpărat de patru televiziuni - TVR, Antena 1, Dolce (deţinută decompania Romtelecom, n.r.) şi Digi (RCS&RDS, n.r.) ", a afirmatAlexandru Boc.

Avocatul LPF Cătălin Ciubotă a explicat că deşi doar patrucompanii au achiziţionat caietul de sarcini, lalicitaţie pot fi prezenţi mai mulţiparticipanţi. "Sunt patru achizitori ai caietuluide sarcini, dar asta nu înseamnă că vom avea patruparticipanţi. Pot fi mai puţini, poate unii seretrag dacă nu sunt de acord cu condiţiile din caiet, dar pot fi şimai mulţi. Se pot face asocieri, se pot constitui consorţii... Vomvedea la licitaţie câţi participanţi vom avea", a declarat, pentruMEDIAFAX, Cătălin Ciubotă.

Licitaţia publică cu strigare pentru cesiuneadrepturilor de televiziune (audiovizuale) prinorice mijloc tehnic a imaginilor în mişcare, însoţite sau nu desunet, din cadrul meciurilor de fotbal ale competiţiei Liga I"PARTENER" în sezoanele competiţionale 2011/2012, 2012/2013,2013/2014 va avea loc în 4 aprilie, la ora 12.00, la sediulLPF.

Preţul caietului de licitaţie a fost de 30.000de euro fără TVA şi putea fi cumpărat în perioada 3 - 10 martie.Taxa de înscriere la licitaţie este de 5.000 euro la care se adaugăTVA. Scrisorile de garanţie bancară aferente licitaţiei suntprevăzute în Caietul de Licitaţie. Deschiderea plicurilor cudocumentele de participare la licitaţie se va face în faţaofertanţilor ce se vor prezenta în data de 24 martie, ora 13.00, lasediul LPF.

Preţul de pornire a licitaţiei pentru fiecarepachet, cu excepţia pachetelor 8 şi 9, este de 12.900.000 euro(4.300.000 euro/ sezon competiţional) la care se adaugă TVA. Preţulde pornire a licitaţiei pentru pachetele 8 şi 9 este, pentrufiecare dintre ele, de 10.500.000 euro (3.500.000 euro/ sezoncompetiţional) la care se adaugă TVA. Citiţi mai mult despredrepturile de televizare din Liga I pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO