Media & Advertising

Cine a părăsit competiţia şi ce echipe se vor duela săptămâna viitoare la DANSEZ PENTRU TINE

Cine a părăsit competiţia şi ce echipe se vor duela săptămâna viitoare la DANSEZ PENTRU TINE

Autor: Mediafax

17.11.2012, 11:23 303

A treia ediţie a emisiunii DANSEZ PENTRU TINE, difuzată de ProTV, a însemnat tensiune, certuri între vedete şi concurenţi sau între vedete şi antrenori şi a adus eliminarea uneia dintre cele mai sexy vedete din cadrul show-ului, cu cel mai slab procentaj de voturi de până acum.

Cele două echipe condamnate la duel în această a treia ediţie a emisiunii au fost Bianca Drăguşanu şi partenerul ei Carol Soldea, respectiv Nicoleta Luciu şi Attila Hainer.

Pentru a-şi susţine cât mai bine cauza, Carol şi Attila, au ales să danseze singuri la duel.

Echipa eliminată la duel a fost cea formată de Bianca Drăguşanu şi Carol Soldea, care a primit numai 15 la sută din voturile publicului, cel mai mic procentaj de până acum.

Concurenţii de la "Dansez pentru tine" şi-au demonstrat talentul în această ediţie la două stiluri de dans energice: tango şi folclor internaţional. La acesta din urmă, Nicoleta şi Attila au ales un dans tribal, în timp ce Bianca s-a transformat într-o cadână pentru un dans turcesc.

Echipa care a ocupat primul loc în această ediţie a fost cea formată de Diana Pop şi Max Dragomir, 90,5 puncte. Ei au fost urmaţi de Oana Ioniţă şi Ali. Kovacs (89 puncte) şi Roxana Ionescu şi George Boghian (87 puncte).

Echipele condamnate la duel sunt Nicoleta şi Attila, aflaţi pentru a doua oară consecutiv la duel, şi Valentina Hainăroşie şi Şerban Copot "Hienă".

În ringul de la "Dansez pentru tine" şi-a făcut apariţia în aceasţă ediţie şi Laurette, care a dansat alături de fratele său pentru un caz umanitar.

Echipele rămase în sezonul "Dansez pentru tine 2012" sunt Daniel Dragomir şi Diana Pop, Oana Ioniţă şi Kovacs Ali Stoica, Monica Davidescu şi George Boghian, Şerban Copot şi Valentina Hainărosie şi Nicoleta Luciu şi Atilla Hainer.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO