Media & Advertising

CME a lansat o nouă televiziune în Croaţia - Doma TV

Autor: Cerban Madalina Georgiana

05.01.2011, 16:06 28

Grupul Central European Media Enterprises (CME) a lansat, pe 2ianuarie, o nouă televiziune în Croaţia - Doma TV, potrivit unuicomunicat de presă postat pe site-ul companiei, informeazăMediafaxBusiness.

Cu un timp de emisie de 16 ore pe zi, televiziunea Doma TV vadifuza în premieră programe de la cele mai mari companii deproducţie din lume - Warner Bros., Sony şi BBC, dar şi producţiiinterne.

Spre deosebire de Nova TV, o televiziune generalistă operată deCME în Croaţia, Doma TV se va concentra pe light entertainment.

Redactorul-şef al Doma TV, Zrinka Jankov, a anunţat că vor fidifuzate seriale celebre, precum "The Tudors" ("DinastiaTudorilor"), "Damages" ("Daune şi interese"), seria mexicană"Rebelde 2" şi serialul turc "Passions of the Orient".

Grila de programe a Doma TV va include şi premiera show-uluiamerican "So You Think You Can Dance", dar şi show-ul britanic delifestyle "Fantasy Homes", în care zece cupluri îşi caută casavisurilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO