Media & Advertising

Eurovision 2011: României i-a lipsit show-ul, spune Trăistariu

Autor: Madalina Cerban - Mediafax

15.05.2011, 15:02 356

Prestaţia României la Eurovision 2011 a fost foarte bună şi nu i se poatereproşa nimic, cu excepţia show-ului, unde trupa Hotel FM a avut unminus, spune cântăreţul Mihai Trăistriu, fost participant laconcursul de muzică.

Mihai Trăistariu, care la Eurovision 2006 s-aclasat pe locul al patrulea, obţinând atunci cel mai mare punctajdin istoria României - 172 de puncte, spune că a stat "cu sufletulla gură" la finala Eurovision 2011 de sâmbătă seara.

Trupa Hotel FM, reprezentanta României la Eurovision 2011, s-a clasat pe poziţia 16-17, laegalitate cu Rusia, în concursul a cărui finală a avut loc, sâmbătăseară, la Düsseldorf Arena din Germania, în timp ce reprezentanţiiAzerbaidjanului, Ell & Nikki, au câştigat competiţia.

"Am stat cu sufletul la gură, mi s-a părut un spectacol foartebun, Germania a făcut un show extraordinar, dar nu mi-au plăcutcâştigătorii, mi s-a părut că au ieşit pur accidental pe primulloc", a spus Mihai Trăistariu.

Despre reprezentanţii României, Mihai Trăistariu spune că aucântat foarte bine, însă show-ul lor nu a fost delocspectaculos.

"Nu-mi dau seama de ce numai României i se întâmplă ca înfiecare an să aibă un minus la capitolul show. Aşa am avut şi eughinionul la capitolul show, nu am avut nimic care să te dea pespate. Am senzaţia că este o problemă în TVR. Nu cred că dacă sepreocupau un pic nu ar fi avut ceva pe fundal. Am simţit o lene şio lipsă de preocupare la capitolul ăsta. Nu cred că nu se mai puteainterveni în fundal. A fost un singur pian pe scenă, care nu mai eceva ieşit din comun. Trebuia găsit ceva. Dar solistul a cântatfoarte bine şi nu i se poat reproşa nimic, dar dacă nu au fostsusţinuţi...", a spus Mihai Trăistariu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO