Media & Advertising

Gândul ajută liceenii să treacă Bac-ul în 2011

Gândul ajută liceenii să treacă Bac-ul în 2011

Autor: Gândul

27.07.2011, 16:00 332

gândul va alege şase absolvenţi de clasa a XII-a care nu auluat examenul de bacalaureat în vară şi le va oferi un programintens de pregătire pentru a reuşi în sesiunea din toamnă. Lafinal, doi dintre ei vor fi răsplătiţi cu burse în valoare de 1000de euro.

Un profesor de limba şi literatura română de la ColegiulNaţional Sfântul Sava şi unul de matematică de la Colegiul NaţionalMatei Basarab s-au alăturat iniţiativei gândul, iar începând demarţi, 2 august, vor da startul pregătirilor cu cele două grupe decâte trei elevi care se vor constitui în urma preselecţiei.

Cel care va obţine cea mai mare notă la examenul de bacalaureatdin grupa sa - de limba şi literatura română, respectiv matematică- va fi răsplătit cu o bursă de 1000 euro.

Cei care vor să intre în programul de pregătire oferit de gândulsunt aşteptaţi la preselecţie vineri, 29 iulie, la sediul din str.Aurel Vlaicu nr. 62-66, începând cu orele 10. Anterior, aceştiatrebuie să se înscrie trimiţând datele de contact pe adresabacalaureat2011@gandul.info. Citiţi mai mult despreliceenii selectaţi de gândul pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO