Media & Advertising

Ghidul investitorului în România, de azi pe ZF English

Ghidul investitorului în România, de azi pe ZF English
05.08.2013, 17:02 226

ZF English - www.zfenglish.com, versiunea în limba engleză a Ziarului Financiar, cel mai important furnizor de informaţie economică şi de business din România - lansează un nou produs online care vine în sprijinul oamenilor de afaceri care intenţionează să investească în România, cu suportul KPMG, una dintre cele mai mari 4 firme de consultanţă şi audit din lume.

"Investment in Romania " este un instrument care oferă toate informaţiile de care are nevoie un investitor pentru a-şi deschide un business în România, de la formele de organizare a companiilor şi sursele de finanţare disponibile, până la ultimele noutăţi în domeniul concurenţei, legislaţiei muncii sau fondurilor europene.

Ghidul poate fi consultat online, pe site-www.zfenglish.com, de toţi cei interesaţi de mediul de business şi posibilităţile de investiţii în România.

Cu peste 200 de articole publicate în fiecare săptămână, ZF English oferă managerilor şi proprietarilor de afaceri din întreaga lume selecţia celor mai relevante informaţii economice şi de interes general din România. Utilizatorii site-ului www.zfenglish.com au acces la ştiri şi analize despre economia şi mediul de business din România, dar şi despre cele mai recente evoluţii politice şi sociale care au un impact în afaceri.

KPMG este o reţea globală de firme de servicii profesionale care furnizează servicii de audit, consultanţă fiscală şi în domeniul afacerilor, cu activităţi în 156 de ţări. În România şi Republica Moldova, KPMG îşi desfăşoară activitatea în cadrul celor şase birouri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Chişinău, având peste 600 de angajaţi şi parteneri.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO