Media & Advertising

Ghiduri pentru dulciuri, restaurante si biserici

04.07.2003, 00:00 7



House of Guides a lansat pe piata prima editie a "Ghidului dulciurilor", editia a doua a "Ghidului Hotelurilor si restaurantelor" si prima editie a "Ghidului Biserici, Manastiri si Schituri".



"Ghidul dulciurilor" prezinta toate produsele industriale din gama ciocolata si produse zaharoase ce se gasesc pe piata romaneasca, de la produse autohtone pana la sortimente ce apartin celor mai renumite case de dulciuri internationale. In ghid se regasesc 374 de produse din categoriile: bomboane, rulade, prajituri, torturi, produse dietetice, creme si glazuri, biscuiti, napolitane, fursecuri, cereale, inghetata, ciocolata.



Ghidul dedicat lacaselor de cult si schiturilor prezinta 244 de asemenea asezaminte si contine o harta turistica ce marcheaza aceste obiective. House of Guides editeaza colectiile "Romanian Tour", "Gastronomica", "Cultura generala/Cultura sociala" si "Sanatate/Frumusete". Din colectia "Gastronomica" au mai fost lansate "Ghidul berii", "Ghidul gastronomic al Romaniei" si "Ghidul barurilor si cocteilurilor".



House of Guides este o editura infiintata in anul 2000, specializata in editarea de ghiduri turistice si tematice. Pentru anul 2003, editura si-a propus sa scoata pe piata 50 de titluri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO