Media & Advertising

Happy Hour, lider de audienta cu prima invitata din sezon, cea mai flexibila femeie din lume

Autor: Pro TV

02.09.2011, 15:05 299

"Happy Hour" a inceput cu dreptul cel de-al cincilea an de existenta si si-a intampinat telespectatorii intr-un decor nou, cu o invitata pe masura: Zlata, cea mai flexibila contorsionista din lume, cunoscuta si drept femeia-sarpe sau femeia-elastic. Prima editie din acest nou sezon nu a avut rival, fiind lider incontestabil de audienta pe toate categoriile de public. In intervalul orar 17.45-18.58 emisiunea de la Pro Tv a condus topul audientelor cu o medie pe publicul din mediul urban de 4,5 puncte de rating si 20,9 % cota de piata, adica de trei ori mai mult decat Antena 1 care s-a clasat abia pe locul al treilea cu numai 1,6 puncte de rating si 7,2 procente din cota de piata.


Cu un look complet schimbat, dar cu acelasi spirit happy, emisiunea de la Pro Tv si-a intampinat telespectatorii joi seara in cel de-al cincilea an de existenta. Catalin Maruta si echipa sa si-au primit oaspetii intr-un decor nou-nout, mult mai spatios si foarte glamouros, dar cu aceeasi Happylica gata sa-si ciuleasca urechile la ce au vedetele de dezvaluit. Prima invitata a lui Catalin Maruta din noul sezon, Zlata, cea mai flexibila femeie din lume, si-a facut o intrare de-a dreptul spectaculoasa in emisiune si le-a aratat romanilor ce miscari au dus-o direct in Cartea Recordurilor. La cei 24 de ani, Zlata are 1,80 m inaltime si se poate mandri cu faptul ca isi contorsioneaza spatele intr-un unghi perfect de 90 de grade, dand impresia ca are spatele rupt in doua. E singura femeie din lume care a reusit sa se contorsioneze si pe fata, dar si pe spate si i-a uimit pana si pe medici cu miscarile ei.


"Am inceput sa lucrez la patru ani", a povestit Zlata de pe Happylica, "initial nu credeam ca am o asemenea flexibiliatate, insa am mers apoi in echipa de gimnastica si treptat mi-am descoperit acest talent." Maruta a mai aflat de la invitata sa ca inainte de fiecare show aceasta face un antrenament intensiv de o ora pentru ca altfel poate avea probleme cu musculatura si nici nu manananca niciodata inainte de vreun spectacol pentru ca altfel i s-ar face rau. Mama a unui baietel de sase ani, Zlata spune ca fiul ei nu i-a mostenit insa talentul si nu crede ca va face vreodata contorsionism.


Pe principiul ce n-a mai vazut Happylica niciodata, Zlata a acceptat provocarea lui Maruta de a-i acorda interviul controsionata pe canapea. Zlata a oferit un show de milioane in platoul "Happy Hour", care a uimit pe toata lumea. Cu o usurinta iesita din comun, invitata lui Maruta si-a indoit spatele, picioarele si mainile aratand romanilor incredibilele miscari care au adus-o in Cartea Recordurilor. Femeia a aratat ca se poate "cuibari" fara probleme intr-un frigider, intr-un cub de sticla foarte mic, dar si intr-o geanta de voiaj pe care Catalin Maruta a plimbat-o prin platou. Mai mult decat atat, la rugamintea prezentatorului, Zlata a "inaugurat" noua masuta din decorul "Happy Hour" si s-a strecurat fara nicio greutate in spatiul minuscul dintre tablia mesei si podea. La final, show-ul Zlatei a culminat cu o mica colivie suspendata, in care contorsionista s-a strecurat fara probleme.


Tot in prima editie din noul sezon, telespectatorii "Happy Hour" au putut urmari un interviu realizat la Miami cu Cristi Borcea si proaspata sa sotie, interviu acordat de acestia imediat dupa nunta. Si Mihaela Borcea a acceptat sa acorde cateva declaratii pentru emisiunea de la Pro Tv, desi nu a comentat in nici un fel pana acum evenimentele din viata fostului ei sot. Aceasta a povestit unui reporter "Happy Hour" ca nunta lui Cristi Borcea a coincis cu un eveniment Ferrari in Italia la care ea si fiul ei au participat, fiind invitati acum cateva luni. Mihaela a mai spus ca vorbeste aproape in fiecare zi cu Cristi Borcea, pastreaza o relatie de prietenie cu el, mai ales ca au copii impreuna, si ca s-au auzit la telefon si inainte de nunta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO